Πώς είναι η ζωή με ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Μίσθωσε για λίγους μήνες, και δες!

Η καλύτερη μέθοδος για να βιώσεις από πρώτο χέρι την εμπειρία χρήσης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, είναι να το αποκτήσεις με τον πιο ευέλικτο τρόπο.

  • -
  • -

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αποκτούν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, ενώ είναι φανερό ότι τα επόμενα χρόνια θα αποκτήσουν απόλυτη κυριαρχία. Σήμερα, μεγάλη μερίδα υποψήφιων αγοραστών παραμένουν σκεπτικοί σχετικά με τη νέα τεχνολογία, καθώς δεν γνωρίζουν αν θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Απολύτως φυσιολογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι χρειάζονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ για την αγορά τους, όπως σε κάθε νέο αυτοκίνητο. Κανείς δεν θέλει να ρισκάρει τόσα χρήματα! Για αυτό, ο ιδανικός τρόπος να βιώσεις την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης είναι να μισθώσεις ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο!

Ηλεκτροκίνηση; Κάνε τη δική σου δοκιμή

Ταχύτητα φόρτισης, αυτονομία, επιδόσεις… όλα αυτά συγκαταλέγονται ανάμεσα στα hot θέματα συζήτησης, όταν μιλάμε για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Πλέον, χάρη στις νέες τεχνολογίες, οι μπαταρίες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχουν τη δυνατότητα αστραπιαίας φόρτισης με πολλά kW ισχύ, με αποτέλεσμα την ταχύτατη αναπλήρωση της ενέργειας σε ένα ταξίδι. Τα περισσότερα ηλεκτρικά μοντέλα μπορούν να φορτίσουν από σχεδόν άδεια, έως και το 80% της χωρητικότητάς τους μέσα σε ένα χρονικό πλαίσιο περίπου 30 λεπτών, βελτιώνοντας σημαντικά τη χρηστικότητα του οχήματος ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς.

Στη συνέχεια, η αυτονομία που εξασφαλίζουν οι σύγχρονες ηλεκτρικές προτάσεις, αρκεί ακόμη και για μεγάλα ταξίδια δίχως «ανεφοδιασμό». Πολλά μοντέλα προσφέρουν ακόμη και πάνω από 400 km ρεαλιστικής αυτονομίας σε πραγματικές συνθήκες, σε ταχύτητα αυτοκινητόδρομου. Άρα οι θεωρίες ότι τα ηλεκτρικά δεν κάνουν για ταξίδι, αρχίζουν να ξεθωριάζουν, ανήκοντας πια στο παρελθόν. Όλα τα παραπάνω, μπορεί να τα διαβάζεις και να τα ακούς από τον περίγυρό σου, όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με την προσωπική εμπειρία. Για αυτό και η επιλογή μίσθωσης ενός ηλεκτρικού θα σου επιτρέψει να το δοκιμάσεις με βάση τις δικές σου, πραγματικές ανάγκες!

Ο πιο ευέλικτος τρόπος μίσθωσης

Η FlexCar είναι η ιδανική εταιρεία για να μισθώσεις ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Έχοντας έναν μεγάλο στόλο οχημάτων, είναι διαθέσιμα τα πιο ολοκληρωμένα ηλεκτρικά μοντέλα, έτοιμα να προσφέρουν μια πραγματική εμπειρία χρήσης! Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι λόγοι που κάνουν τη FlexCar να ξεχωρίζει. Μπαίνοντας σε έναν καινούργιο κόσμο μετακίνησης, μπορεί να αλλάξεις γνώμη γρήγορα για την επιλογή σου. Με την ευέλικτη μίσθωση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ούτε υποχρέωση να κρατήσεις το αυτοκίνητο μέχρι να λήξει το συμβόλαιο.

Η FlexCar σου επιτρέπει να το επιστρέψεις οποιαδήποτε στιγμή, αν δεν το θες άλλο ή να αλλάξεις αυτοκίνητο, επιλέγοντας ένα διαφορετικό ηλεκτρικό ή συμβατικό μοντέλο από τον στόλο της. Από την άλλη, αν η πρώτη σου επαφή με την ηλεκτροκίνηση εξελιχθεί σε… κεραυνοβόλο έρωτα και θέλεις να το αποκτήσεις, σου δίνεται η επιλογή αγοράς του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή, στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Ποιο είναι το καλύτερο; Ότι όλα αυτά είναι διαθέσιμα, δίχως να απαιτείται η καταβολή μιας υπέρογκης προκαταβολής στην έναρξη της μίσθωσης!

Βρες το δικό σου ηλεκτρικό αυτοκίνητο και δοκίμασε τον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, στη FlexCar!  

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...