Top 10 Μοντέλα 3-9 Ιουλίου

Top 10 Μοντέλα 3-9 Ιουλίου

Πολλές αλλαγές θέσεων παρατηρούμε στη λίστα με τα 10 πιο ενδιαφέροντα μοντέλα, με βάση την επισκεψιμότητα που προσφέρατε στο καθένα. Πάμε να δούμε τι άλλαξε.

  • -
  • -

Ανακατατάξεις περιλαμβάνει η λίστα των Top 10 μοντέλων αυτής της εβδομάδας, καθώς κάποια μοντέλα έπεσαν στην κατάταξη και κάποια άλλα πήραν τη θέση τους, ανεβαίνοντας πιο ψηλά.

Το μοντέλο που δεν δείχνει διάθεση ούτε να ανέβει, ούτε να πέσει, εδώ και μήνες είναι το Toyota Yaris Cross, το οποίο έχει κάνει κατάληψη στην πρώτη θέση, αφήνοντας τα άλλα μοντέλα να παλεύουν για τις υπόλοιπες. Πίσω από τον μόνιμο ηγέτη επέστρεψε το Suzuki Vitara το οποίο ήταν δέκατο την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ το βάθρο συμπληρώνει το Toyota Yaris.

Το Suzuki Ignis είναι και πάλι στην τέταρτη θέση, μπροστά από το Kia Picanto που επίσης έμεινε αμετακίνητο. Το δεύτερο μισό της κατάταξης ανοίγει με την BMW X1, η οποία έπεσε από τη δεύτερη θέση της προηγούμενης εβδομάδας.

Μία θέση πιο κάτω έπεσαν τα τέσσερα μοντέλα που ακολουθούν, με το Toyota Aygo X να φιγουράρει στην έβδομη θέση, το Suzuki S-Cross να είναι όγδοο, τη Skoda Fabia να είναι ένατη και το Mazda CX-30 να κλείνει τη δεκάδα.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...