Νέο video: Δοκιμάζουμε το Hyundai Kona 1.6 Hybrid 141 PS

Η ολοκαίνουργια γενιά του δημοφιλούς B-SUV της Hyundai είναι εδώ και αποτελεί μόλις ένα δείγμα από το τι επιφυλάσσει το μέλλον.

  • -
  • -

Με το Hyundai Kona να έχει σημειώσει τόσο μεγάλη επιτυχία μέχρι σήμερα, δεν αποτελεί μυστικό πως όλοι μας περιμέναμε με ανυπομονησία την νέα γενιά. Να λοιπόν που η μεγάλη ώρα έφτασε και μαζί της έφερε το ολοκαίνουργιο crossover της κορεατικής μάρκας, το οποίο απ’ ότι φαίνεται δεν ξεχωρίζει μόνο με την εντυπωσιακή του εμφάνιση αλλά και χάρη στην πληθώρα τεχνολογιών με τις οποίες εξοπλίζεται.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του

Η Hyundai γενικότερα έχει καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη θέση της στην αγορά, τόσο με την ποιοτική αναβάθμιση των μοντέλων της, όσο και με την πληρότητα της γκάμας της. Το Kona έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτή την αλλαγή οπτικής και οι πωλήσεις που ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο το αποδεικνύουν. Παρ’ όλα αυτά, η δεύτερη γενιά του δημοφιλούς B-SUV δεν αποτελεί απλά μία εξέλιξη της προηγούμενης. Πρόκειται για ένα εντελώς νέο και αναβαθμισμένο σε κάθε επίπεδο μοντέλο. Πόσο καλό είναι όμως; Η απάντηση στο video.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...