Καλαμάτα: Σοκαριστικό τροχαίο με Golf – Εκσφενδονίστηκε ο κινητήρας [video]

Ένας 28χρονος από την Καλαμάτα δίνει μάχη για τη ζωή του, μετά από ένα τροχαίο που προκαλεί σοκ, καθώς ήταν τόσο σφοδρό ώστε η μπαταρία και ο κινητήρας να περάσουν το διάζωμα καταλήγοντας πάνω από 30 μέτρα μακριά.

  • -
  • -

Για τη ζωή του παλεύει ένας 28χρονος ο οποίος είχε σφοδρότατο ατύχημα με το αυτοκίνητό του, τη Δευτέρα 27/3 στη Νέα Είσοδο της Καλαμάτας. Ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του Volkswagen Golf που οδηγούσε και χτύπησε διαδοχικά στο κράσπεδο δεξιά και μετά στη νησίδα με τα δέντρα, στ’ αριστερά του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το μαύρο Golf ξεκίνησε με πολύ μεγάλη ταχύτητα από το φανάρι που βρίσκεται λίγο πιο πίσω, μαζί με ένα άλλο λευκό αυτοκίνητο, πιθανόν στο πλαίσιο κάποιας αυτοσχέδιας κόντρας.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/103e78d1c4200e6ab39d300611b7fc19.jpg

Η θέα από το σημείο του ατυχήματος προκαλεί σοκ, καθώς είναι ενδεικτική της σφοδρότητας του γεγονότος. Τα βασικά χαρακτηριστικά που μαρτυρούν τι συνέβη είναι ότι ο κινητήρας και η μπαταρία ξεκόλλησαν από το αυτοκίνητο και εκσφενδονίστηκαν πολλά μέτρα μακριά. Μάλιστα, πέρασαν τη νησίδα με τα δέντρα και βρέθηκαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Δείτε ακόμα: Προκάλεσες δυστύχημα; Πας φυλακή από 10 χρόνια έως ισόβια

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Καλαμάτας όμως η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή ώστε κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπως κι έγινε.

Δείτε στο video πόσο μακριά από το αυτοκίνητο κατέληξε ο κινητήρας του Golf.

Πηγή: tharrosnews

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...