Το ηλεκτρικό πόλης που κοστίζει 7.600 € και χωράει παντού – Ποιο είναι;

Με πάνω από το 1/4 της τιμής του να επιδοτείται, αποτελεί την οικολογική λύση για την πόλη που θα σε απαλλάξει από το άγχος του πάρκινγκ μια για πάντα.

  • -
  • -

Πόσες φορές έχουμε βρεθεί τον τελευταίο καιρό κολλημένοι στην κίνηση και το μποτιλιάρισμα της πόλης, ξοδεύοντας ώρες, ενέργεια και χρήματα είτε σταματημένοι είτε ψάχνοντας απεγνωσμένα για μία θέση πάρκινγκ; Εμείς πάρα πολλές και αυτό μας έβαλε σε σκέψεις. Τι θα μπορούσε να λύσει το παραπάνω πρόβλημα ή τουλάχιστον ένα μέρος αυτού; Υπάρχει αυτοκίνητο που όχι μόνο να είναι οικολογικό όπως όλα τα ηλεκτρικά, αλλά ταυτόχρονα και οικονομικό στην απόκτηση και φυσικά μικρό σε διαστάσεις για να μας διευκολύνει αφού φτάσουμε στον προορισμό μας ή στην διαδρομή έως εκεί μέσα από τα στενά; Όπως φαίνεται, ναι!

Αν και ο ακριβείς όρος είναι τετράτροχο, σίγουρα έχει όλα τα εφόδια για να καλύψει τις βασικές ανάγκες της καθημερινής μετακίνησης εντός του αστικού δικτύου. Με μια φόρτιση μπορεί να καλύψει 75 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη. Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 45 km/h, ενώ φορτίζει ξανά μέσα σε 3 ώρες, από μια απλή παροχή των 220 V! Ο μηδενικός θόρυβος και οι ανύπαρκτοι ρύποι του σέβονται το επιβαρυμένο αστικό περιβάλλον, με την ευελιξία που παρέχει στον οδηγό να θυμίζει μοτοσυκλέτα.

Πρόκειται για μία διαφορετική λύση μετακίνησης που δίνει στυλ, ενώ δεν απαιτεί και δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου. Η απλή άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου που μπορεί να αποκτηθεί από την ηλικία των 16 ετών, αρκεί! Το κόστος για όλα αυτά; 7.600 € μετά και την εφαρμογή της κρατικής επιδότησης του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά». Το μοντέλο; Μα φυσικά το λιλιπούτειο Citroen Ami, το επαναστατικό τετράτροχο της γαλλικής μάρκας που ήρθε για να κάνει τις αστικές μετακινήσεις πιο εύκολες από ποτέ. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλη την γκάμα του, ενώ εδώ θα βρείτε την το πιο πρόσφατο video μας για τη μικροκινητικότητα.

ami

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...