Νομίζεις ότι έχεις χαμηλό αυτοκίνητο; Για δες αυτό το FIAT... [video]

Έχουν χαμηλώσει το αυτοκίνητο σε βαθμό που νομίζει κανείς πως το μισό είναι κάτω από το έδαφος και τοποθέτησαν μια κάμερα ώστε να καταγράφει την πορεία του.

  • -
  • -

Όλοι έχουμε ακούσει για χαμηλωμένα αυτοκίνητα. Και ενώ μερικές φορές αυτή η τροποποίηση μπορεί να είναι μη πρακτική, αν γίνει σωστά, μπορεί να βελτιώσει την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Ωστόσο, συναντήσαμε ένα Fiat Panda από την Ιταλία που είναι... απλώς τρελό.

Το ιταλικό κανάλι στο YouTube Carmagheddon έχει χαμηλώσει ένα αυτοκίνητο σε ακραίο βαθμό. Μοιάζει με γραφικό σε βιντεοπαιχνίδι, με μόνο τα πάνω μέρη και το καπό ενός Fiat Panda να γλιστράει πάνω από το δρόμο. Πώς το κατάφεραν αυτό που βλέπουμε;

Η διαδικασία περιλάμβανε το κόψιμο και την αφαίρεση των χαμηλότερων τμημάτων ενός Panda, τη διατήρηση της οροφής, του καπό του αυτοκινήτου και των περισσότερων εξαρτημάτων του ακριβώς πάνω από το σημείο που θα ήταν οι μεντεσέδες της πόρτας. Στη συνέχεια, όλο αυτό ήρθε ως κέλυφος και προσαρτήθηκε πάνω σε ένα πλαίσιο από τρίκυκλο. Εν τω μεταξύ, το κάλυμμα διαθέτει ένα σετ τροχών για να εξασφαλίσει ότι κυλάει ομαλά στο δρόμο. 

Δείτε επίσης: Γιατί σταματά η Fiat να φτιάχνει γκρι αυτοκίνητα ;

Κάλυψαν τα τζάμια του Panda με μια εξαιρετικά σκοτεινή μεμβράνη και κατασκεύασαν επίσης ένα ειδικό σύστημα εξάτμισης, καθώς το πρόσωπο του οδηγού ήταν μόλις λίγα εκατοστά μακριά από τον κινητήρα, όπως φαίνεται στο video. Για να λειτουργήσει το όχημα, ο οδηγός παίρνει μια GoPro συνδεδεμένη με ένα τηλέφωνο, επιτρέποντάς του να δει πού πηγαίνει.

Δείτε το video:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...