Δωρεάν σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης στο Driving Academy, από την Anytime [video]

Η νέα πρωτοβουλία «Save the Day» αποτελεί μια μεγάλη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια, στην οποία μπορεί να πάρεις κι εσύ μέρος.

  • -
  • -

Η οδική ασφάλεια αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα θέματα και ζητήματα στον χώρο του αυτοκινήτου. Συνεχώς πραγματοποιούνται διάφορες δράσεις από κάθε λογής φορείς με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου και κατ’ επέκταση την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς είναι η μεγαλύτερη σχολή ασφαλούς οδήγησης στην Ελλάδα, η Driving Academy. Αφού το διαπιστώσαμε μόνοι μας όταν επισκεφθήκαμε τις εγκαταστάσεις της και παρακολουθήσαμε τα σεμινάριά της, τώρα έρχεται η Anytime με την νέα πρωτοβουλία της «Save the Day» να ενημερώσει το κοινό, αλλά και να το εκπαιδεύσει…

Πιο συγκεκριμένα, η νέα αυτή καμπάνια αποτελεί μια μεγάλη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια με στόχο τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και τη μηδενική απώλεια ανθρώπινων ζωών στην άσφαλτο. Αποστολή της Anytime είναι όπως λέει να «σωθεί η κάθε μέρα» στους δρόμους και να αλλάξει ο τρόπος που βλέπουμε την οδήγηση, ενισχύοντας τις οδηγικές ικανότητες, ενδυναμώνοντας τις γνώσεις και προωθώντας μια θετική οδηγική κουλτούρα. Σύμφωνα με έρευνες το 90% των τροχαίων οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, ενώ κάθε 2 λεπτά, ο μέσος οδηγός εκτίθεται σε 400 διαφορετικά ερεθίσματα, λαμβάνει 40 αποφάσεις και κάνει 1 λάθος.

Πάρε μέρος στα σεμινάρια, γίνε καλύτερος οδηγός

Έτσι λοιπόν, η Anytime αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης μέσα από διαγωνισμούς, θέλοντας να βελτιώσει τον τρόπο οδήγησης νέων και μεγαλύτερων οδηγών και να μειώσει τις πιθανότητας τροχαίων ατυχημάτων. Τα σεμινάρια εστιάζουν στη βελτίωση των οδηγικών δυνατοτήτων σε περίπτωση κινδύνου, καθώς ακόμα και άνθρωποι με πολυετή οδηγική εμπειρία κάνουν καθημερινά λάθη που μπορούν να αποβούν μοιραία.

Η εκπαίδευση στην Driving Academy περιλαμβάνει ασφαλή και οικονομική οδήγηση, car control, sport driving, drift techniques, οδήγηση off road, ice driving, ακόμη και εξάσκηση στις μεθόδους μείωσης της κατανάλωσης.

Μάθετε περισσότερα για την ενέργεια εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...