Φύγε για διακοπές με τις καλύτερες προσφορές στην ασφάλεια αυτοκινήτου!

Αυτό το καλοκαίρι μη χάσεις την ευκαιρία να γλιτώσεις χρήματα από την ασφάλιση του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας σου.

  • -
  • -

Το καλοκαίρι ήρθε και είναι ώρα για διακοπές! Είτε μετράς αντίστροφα για τη στιγμή που θα βρεθείς στην παραλία είτε βρίσκεσαι ήδη εκεί, είναι η ιδανική εποχή για διασκέδαση και ξεκούραση, ακόμα και με περιορισμένο budget. Πριν φύγεις όμως, θα πρέπει να έχεις τακτοποιήσει όλες σου τις υποχρεώσεις, όπως την ασφάλεια αυτοκινήτου ή μηχανής.

Νιώθεις πως έχουν μαζευτεί πολλά έξοδα; Από τη μία οι διακοπές, και από την άλλη η ασφάλεια; Μην ανησυχείς, γιατί σου έχουμε καλά νέα. Στο insurancemarket.gr, στην κορυφαία online πλατφόρμα σύγκρισης & αγοράς ασφαλειών στην Ελλάδα με περισσότερους από 3 εκατομμύρια χρήστες ετησίως, οι εκπτώσεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου, δε σταματούν ποτέ!

Γιατί λοιπόν να πληρώνεις την ασφάλειά σου για χρυσάφι, όταν με μια απλή σύγκριση μπορείς να βρεις τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς;

Γιατί να συγκρίνεις;

Με περισσότερες από 25 συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες και όλες τις διαθέσιμες τρέχουσες εκπτώσεις και προσφορές, είναι σίγουρο ότι θα βρεις τη καλύτερη προσφορά με βάση το δικό σου όχημα και τα στοιχεία ως οδηγός. Έτσι λοιπόν, δε βασίζεσαι σε συγκεκριμένα πακέτα που σου προτείνουν οι εκάστοτε ασφαλιστικές, αλλά έχεις όλες τις επιλογές στη διάθεσή σου για να βρεις την πιο οικονομική και να καταλήξεις στο καλύτερο πακέτο για τις ανάγκες σου.

Θέλεις να ασφαλίσεις το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σου; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο insurancemarket.gr, να βάλεις την πινακίδα του οχήματός σου και να βρεις τις πιο οικονομικές προσφορές της αγοράς. Ενδεικτικά, στην πλατφόρμα θα βρεις:

  • Ασφάλεια αυτοκινήτου από 43 ευρώ/εξάμηνο
  • Ασφάλεια μοτό από 21 ευρώ/εξάμηνο

Ποια είναι τα μυστικά για μία φθηνότερη ασφάλεια;

Υπάρχουν μερικές κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να γλιτώσεις χρήματα στην ασφάλιση του οχήματός σου. Αρχικά, το βασικότερο που έχεις να κάνεις, είναι να συγκρίνεις online προσφορές για ασφάλεια ώστε να εντοπίσεις την καλύτερη. Επίσης έλεγξε, κατά την τιμολόγηση, την τρέχουσα αξία του οχήματός σου ώστε να είναι σωστή και διάλεξε την ετήσια διάρκεια συμβολαίου προκειμένου να πάρεις μεγαλύτερη έκπτωση.

Στα πακέτα πυρός-κλοπής και μικτής, όρισε ένα μεγαλύτερο ποσό απαλλαγής για να μειώσεις το ασφάλιστρο, εφόσον όμως μπορείς να το πληρώσεις σε περίπτωση ζημιάς. Τέλος, κράτα το ιστορικό οδήγησής σου καθαρό και επίλεξε ένα αυτοκίνητο με χαμηλό προφίλ κινδύνου ή ένα με προηγμένα συστήματα ασφαλείας ώστε να αποφύγεις τα ακριβότερα συμβόλαια.

Πώς θα κλείσεις online ασφάλεια αυτοκινήτου;  

Αν αναρωτιέσαι πώς θα κλείσεις την καλύτερη ασφάλεια για το όχημά σου, τα βήματα είναι απλά:

  • Μπαίνεις στο insurancemarket.gr
  • Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου
  • Επιλέγεις προσφορά από έως 29 συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες
  • Εξοφλείς (με άτοκες δόσεις) & λαμβάνεις το ασφαλιστήριο στο email σου

Αυτό είναι όλο! Μέσα σε 5’ κάνεις online ασφάλεια αυτοκινήτου, βασική, πυρός/κλοπής ή μικτή ασφάλεια, χωρίς καμία αναμονή! Και πάντα με την πολυβραβευμένη 24ωρη εξυπηρέτηση του insurancemarket.gr. Μάλιστα, με το νέο insurancemarket app έχεις ό,τι αφορά την ασφάλιση στο κινητό σου ώστε να μην χάνεις κανένα έγγραφο, τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης ή μία καλύτερη προσφορά, ακόμα και στις διακοπές σου.

Τι περιμένεις λοιπόν; Πάρε προσφορά και δες μόνος σου πόσα μπορείς να εξοικονομήσεις!

*Οι τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου & μηχανής αφορούν τις απαραίτητες εκ του νόμου καλύψεις για Nissan Micra του 2021 6 hp στην Hellas Direct και Honda Astrea 50cc στην Ιντερσαλόνικα, με ΤΚ 68300 και οδηγό 40 ετών, και καταγράφηκαν στις 23 Ιουνίου 2023.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...