Νέο video: Δοκιμάζουμε την ανανεωμένη Mercedes-Benz A 200

Η premium επιλογή της μικρομεσαίας κατηγορίας αποδεικνύει γιατί αποτελεί διαχρονική αξία μετά και το τελευταίο της φρεσκάρισμα.

  • -
  • -

Η Mercedes-Benz A-Class εδώ και μερικά χρόνια βρίσκεται στην τέταρτη γενιά της. Αν και ξεκίνησε την πορεία της στην αγορά ως MPV, από την 3η γενιά κι έπειτα πέρασε στην κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών και δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Σημείωσε και σημειώνει τεράστια επιτυχία καθώς έχει καταφέρει να προσελκύσει τόσο το παραδοσιακό κοινό της γερμανικής μάρκας, αλλά και νεότερους αγοραστές που παλαιότερα δεν μπορούσαν να βρουν ένα μοντέλο με το αστέρι στη μάσκα που να τους ταιριάζει.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του μοντέλου

Στην τελευταία της παραλλαγή, η Mercedes-Benz A-Class ανανεώθηκε στα σημεία, επιστρέφοντας έτσι φρέσκια στην μάχη για την επικράτηση στην premium γωνία του segment. Στην βασική πλέον έκδοση A 200 που έχουμε την τύχη να οδηγούμε, πιθανότατα η μεγαλύτερη και σημαντικότερη διαφοροποίηση σε σχέση με τον προκάτοχο της είναι η προσθήκη της ήπιας υβριδικής τεχνολογίας. Είναι όμως αυτή μαζί μόλις τις υπόλοιπες νέες πινελιές αρκετές για να αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Η απάντηση στη νέα μας video-δοκιμή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...