Top 10 Μοντέλα 19 – 25 Ιουνίου

Top 10 Μοντέλα 19 – 25 Ιουνίου

Είναι εκπληκτικό πόσο μπορεί να αλλάξει το ενδιαφέρον του κοινού για ορισμένα μοντέλα μέσα σε μία εβδομάδα, σε βαθμό που από το βάθρο μπορεί να βρεθεί στις τελευταίες θέσεις.

  • -
  • -

Σοβαρές αλλαγές θέσεων έκρυβε η λίστα των Top 10 μοντέλων αυτής της εβδομάδας, η οποία αντικατοπτρίζει ποια είναι τα αυτοκίνητα στα οποία δείχνετε περισσότερο ενδιαφέρον, γεγονός το οποίο δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι καμία θέση δεν είναι δεδομένη.

Οι αλλαγές στην κατάταξη δεν αφορούν την πρώτη θέση, καθώς εκεί βρίσκεται σταθερά πια το Toyota Yaris Cross, όμως η δεύτερη αποτελεί έκπληξη καθώς σε αυτή συναντάμε το Toyota Yaris που μία εβδομάδα νωρίτερα ήταν πέμπτο. Το βάθρο συμπληρώνει το Suzuki Vitara.

Αμέσως μετά έρχεται η BMW X1 η οποία έκανε άλμα καθώς ήταν ένατη, με το Suzuki Ignis να βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Το δεύτερο μισό με την έκτη θέση ανοίγει το Kia Picanto, με το Toyota Aygo X να βρίσκεται στην έβδομη θέση. Το Suzuki S-Cross έχει σημειώσει τη μεγαλύτερη πτώση από όλα τα μοντέλα, πέφτοντας από τη δεύτερη θέση στην όγδοη, με τη Skoda Fabia να πλασάρεται ένατη και το Mazda CX-30 να κλείνει την πρώτη δεκάδα.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...