Mercedes EQ: Η πολυτελής εκδοχή της ηλεκτροκίνησης

Η Mercedes-Benz προσφέρει μια σειρά από πρωτοποριακά ηλεκτρικά μοντέλα που αποτελούν την επιτομή της πολυτέλειας, των επιδόσεων και της οικολογικής συνείδησης.

  • -
  • -

Η Mercedes-Benz πρωτοστατεί στην επανάσταση της ηλεκτροκίνησης, αποδεικνύοντας την ακλόνητη δέσμευση της μάρκας στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την πολυτέλεια. Κάθε μοντέλο της πλούσιας ηλεκτρικής γκάμας της αποπνέει τον μοναδικό του χαρακτήρα, συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής, εντυπωσιακές επιδόσεις και εξαιρετική αυτονομία για να επαναπροσδιορίσει το μέλλον της κινητικότητας, ξεκινώντας από το παρόν!

Μια πληθώρα ηλεκτρικών μοντέλων EQ καλύπτει κάθε ανάγκη και «θέλω» του σύγχρονου αγοραστή. Η Mercedes-Benz προσφέρει όμορφα και πρακτικά ηλεκτρικά SUV σε κάθε κατηγορία: Από το compact luxury SUV EQA και την 7θέσια EQB, μέχρι τις κορυφαίες EQE SUV και EQS SUV, αλλά και το πρωτοποριακό μοντέλο με το οποίο λανσαρίστηκε η φίρμα, την EQC. Στη μάχη των luxury sedan η εταιρία ρίχνει τις EQE και EQS, δύο μοντέλα που ενσωματώνουν τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικές λύσεις της Mercedes-Benz σε κάθε τομέα, και πετυχαίνουν αυτονομία έως και πάνω από 850 km. Ενώ η γκάμα περιλαμβάνει και την απόλυτη λύση για ένα ηλεκτρικό πολυμορφικό, κατάλληλο για ιδιώτες ή για επαγγελματική χρήση: την EQV.

Στο επίκεντρο του οράματος της Mercedes-Benz για την ηλεκτροκίνηση, εκτός από τα ίδια τα αυτοκίνητα, βρίσκεται μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την εμπειρία της ηλεκτρικής σας οδήγησης. Το Mercedes me Charge, μια καινοτόμος λύση, απαλλάσσει από την ταλαιπωρία της φόρτισης, προσφέροντας μια απρόσκοπτη διαδικασία. Με τη λειτουργία Plug & Charge, η φόρτιση της ηλεκτρικής σας Mercedes-Benz γίνεται απλούστερη και πιο βολική. Μόλις συνδέσετε το καλώδιο φόρτισης, το όχημα και ο σταθμός φόρτισης επικοινωνούν απευθείας, ξεκινώντας τη διαδικασία φόρτισης.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/78e74a3847693aff08a99563d5ed4e6c.jpg

Επιπλέον, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία προσφέρει το Mercedes-Benz Wallbox, μια απαραίτητη λύση οικιακής φόρτισης που εξασφαλίζει ότι το ηλεκτρικό σας μοντέλο είναι πάντα έτοιμο να βγει στο δρόμο. Αυτό το έξυπνο σύστημα εγγυάται αξιόπιστη και γρήγορη φόρτιση, προσφέροντας τη δυνατότητα να υιοθετήσετε έναν βιώσιμο τρόπο ζωής με ευκολία. Ως επιστέγασμα, το Electric Intelligence της Mercedes-Benz επιτρέπει την έξυπνη πλοήγηση, διασφαλίζοντας ότι χρησιμοποιείτε με τον πιο αποδοτικό τρόπο την ηλεκτρική εμβέλεια του οχήματός σας, παρέχοντας ηρεμία κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας.

Γνωρίστε τον πολυτελή κόσμο των ηλεκτρικών μοντέλων της Mercedes-Benz, εκεί όπου η τεχνολογία αιχμής συναντά το απαράμιλλο στυλ.

Mercedes-Benz EQA – Ηλεκτρίζει τις αισθήσεις

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/dd7d976d3243990d94b71cdc8069ff71.jpeg

Με τη Mercedes-Benz EQA, ένα δυναμικό compact SUV που συνδυάζει άψογα το στυλ και τη βιωσιμότητα μπορείτε να πάρετε μία ισχυρή γεύση από το μέλλον. Με ένα ισχυρό ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης που αποδίδει έως και 292 ίππους, η EQA χρειάζεται για τη διαδικασία του 0-100 km/h σε μόλις 6 δευτερόλεπτα, προσφέροντας μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Η εντυπωσιακή αυτονομία που φτάνει τα 540 km εξασφαλίζει μεγάλη χιλιομετρική ελευθερία, χωρίς συμβιβασμούς. Με την κομψή σχεδίαση, το πολυτελές εσωτερικό και τα έξυπνα χαρακτηριστικά της, η EQA ενσαρκώνει την ουσία της ηλεκτρικής κινητικότητας της Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz EQB – Αγκαλιάστε την πρακτικότητα

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/ec59c110a45123cd520cf53df66c1087.jpeg

Η Mercedes-Benz EQB είναι το νέο πρότυπο της ευελιξίας και της χρηστικότητας στην κατηγορία των ηλεκτρικών SUV. Με θέσεις για έως και επτά επιβάτες, το πολυτάλαντο γερμανικό μοντέλο προσφέρει μεγάλη ευρυχωρία, χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ ή τις επιδόσεις. Το ισχυρό ηλεκτρικό σύστημα κίνησής της χαρίζει την εντυπωσιακή ισχύ των 292 ίππων, επιτρέποντας στην EQB να κατακτήσει κάθε έδαφος. Με αυτονομία έως και 506 km, η EQB σας ταξιδεύει πιο μακριά από ποτέ, ενώ τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά ασφαλείας και η προηγμένη συνδεσιμότητα απογειώνουν την οδηγική εμπειρία.

Mercedes-Benz EQC – Επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/4b81ee28f525abe44acc8908c9259238.jpeg

Η Mercedes-Benz EQC αποτελεί την επιτομή της ηλεκτρικής πολυτέλειας. Το απόλυτα ολοκληρωμένο SUV συνδυάζει ιδανικά την κομψότητα, τις επιδόσεις και τη βιωσιμότητα. Με αυτονομία 417 km, η EQC σας επιτρέπει να ξεκινήσετε με αυτοπεποίθηση για μακρινούς προορισμούς. Το εκλεπτυσμένο εσωτερικό διαθέτει τεχνολογία αιχμής και έναν αρμονικό σχεδιασμό που σας περιβάλλει με άνεση και φινέτσα. Με το ισχυρό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης απόδοσης 408 ίππων, η EQC προσφέρει συναρπαστικές επιδόσεις, ενώ παραμένει πιστή στον φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα της.

Mercedes-Benz EQE Sedan – Η κομψότητα συναντά την αποδοτικότητα

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/a7ebcda8430e227e8e006a0463143959.jpeg

Μια ματιά στο μέλλον των ηλεκτρικών sedan! Αυτό προσφέρει η Mercedes-Benz EQE Sedan, με την αποδοτικότητα να συναντά την κομψότητα. Με την αεροδυναμική σχεδίαση και το προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, η EQE Sedan προσφέρει εντυπωσιακή αυτονομία έως και 654 km, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε τον κόσμο γύρω σας χωρίς συμβιβασμούς. Ταυτόχρονα, η ισχύς που φτάνει ακόμα και τους 625 ίππους στις εκδόσεις με την υπογραφή της AMG, κάνει κάθε διαδρομή πιο ενδιαφέρουσα. Το πολυτελές και ευρύχωρο εσωτερικό της, κατασκευασμένο με κορυφαία υλικά και εφοδιασμένο με τεχνολογία αιχμής, δημιουργεί μια όαση άνεσης και συνδεσιμότητας. Η EQE Sedan αποτελεί την τέλεια ενσάρκωση της βιώσιμης πολυτέλειας. 

Mercedes-Benz EQE SUV – Δύναμη και αυτοπεποίθηση σε αρμονία

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/cfcd48b2e3c10d5fbd380730a62cb5ae.jpeg

Για όσους αναζητούν μια διαφορετική οδηγική εμπειρία, η Mercedes-Benz EQE SUV είναι σύμβολο της ηλεκτρικής κινητικότητας. Συνδυάζοντας συναρπαστικές επιδόσεις και ευελιξία, αυτό το εντυπωσιακό SUV προσφέρει κορυφαία αυτονομία έως και 590 km, εξασφαλίζοντας πως τα ταξίδια δεν θα έχουν ποτέ περιορισμούς. Με την έξυπνη τετρακίνηση και το ισχυρό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που παράγει μέχρι και 625 ίππους, η EQE SUV κατακτά κάθε δρόμο με άνεση και ακρίβεια. Και όλα αυτά, ενώ στο εσωτερικό της πολυτελούς καμπίνας, η σύγχρονη σχεδίαση και η τεχνολογία αιχμής εναρμονίζονται για να δημιουργήσουν μια μοναδική στο είδους της ατμόσφαιρα. 

Mercedes-Benz EQS – Η επιτομή της ηλεκτρικής πολυτέλειας

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/5e44a75b7fa894e30f3592ff7d84b623.jpeg

Η Mercedes-Benz EQS αποτελεί τη ναυαρχίδα της ηλεκτρικής πολυτέλειας. Με σχεδίαση που κόβει την ανάσα και την καινοτόμο τεχνολογία που τη διακρίνει, η EQS επαναπροσδιορίζει τι σημαίνει να οδηγείς ένα ηλεκτρικό όχημα. Διαθέτοντας άκρως εντυπωσιακή αυτονομία που φτάνει έως και τα 784 km, αυτό το αριστούργημα της μηχανικής εξασφαλίζει πως κανένας προορισμός πλέον δεν είναι μακριά... Επιπλέον, η EQS κλέβει τις εντυπώσεις με το πανίσχυρο ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, αποδίδοντας 639 ίππους, που επιτρέπουν στο εκλεπτυσμένο sedan να επιταχύνει από τα 0 έως τα 100 km/h σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα. Με την EQS ταξιδεύεις στο μέλλον, σε ένα καταφύγιο χλιδής και πολυτέλειας.

Mercedes-Benz EQS SUV – Η ηλεκτρική πλευρά της χλιδής

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/da1cffe57a8b9169d2070828f2759538.jpeg

Η Mercedes-Benz EQS SUV είναι μια απόδειξη του ηλεκτρικού μεγαλείου της Mercedes-Benz, εκεί όπου η ασυμβίβαστη πολυτέλεια συναντά την κινητικότητα χωρίς εκπομπές ρύπων. Ως η κορυφή της ηλεκτρικής γκάμας της Mercedes-Benz, η EQS SUV αποτελεί την απόλυτη υλοποίηση της φινέτσας, της πολυτέλειας και του ξεχωριστού χαρακτήρα. Με την επιβλητική της παρουσία και την εντυπωσιακή σχεδίαση, το ηλεκτρικό SUV αφήνει ανεξίτηλη εντύπωση όπου κι αν πάει. Ζήστε την εντυπωσιακή δύναμη του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης, που παράγει την αξιοσημείωτη ισχύ των 544 ίππων, εξασφαλίζοντας συναρπαστικές επιδόσεις σε κάθε διαδρομή. H EQS SUV διαθέτει αυτονομία έως και 660 km, προσφέροντάς σας την ελευθερία να ξεκινήσετε αξέχαστα ταξίδια με αυτοπεποίθηση. Το πολυτελές εσωτερικό της, κατασκευασμένο με τα καλύτερα υλικά και σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, σας περιβάλλει με απαράμιλλη άνεση φιλοξενώντας μέχρι και επτά επιβάτες.

Mercedes-Benz EQV – Θέτει νέα πρότυπα στην ηλεκτρική ευελιξία

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/1467d323fb763379a88c41f8c12554fb.jpeg

Η Mercedes-Benz EQV προκάλεσε επανάσταση στον σχεδιασμό των ηλεκτρικών MPV. Το ευέλικτο και ευρύχωρο όχημα φιλοξενεί έως και 8 επιβάτες, προσφέροντας ένα άψογο μείγμα πολυτέλειας και πρακτικότητας. Με την αξιοσημείωτη αυτονομία που φτάνει τα 346 km, η EQV προσφέρει τη δυνατότητα για ταξίδια χωρίς συμβιβασμούς σε επίπεδο ευρυχωρίας και άνεσης.  Το προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης παρέχει άφθονη ισχύ 204 ίππων, εξασφαλίζοντας ομαλή επιτάχυνση και μια γαλήνια οδηγική εμπειρία και αποτελεί οδηγό σε μια νέα εποχή κινητικότητας.

Αγκαλιάστε την ηλεκτρική επανάσταση και ξεκλειδώστε έναν κόσμο όπου η βιωσιμότητα και η πολυτέλεια συνυπάρχουν αρμονικά - και όλα αυτά μέσα στη γοητευτική αγκαλιά ενός ηλεκτρικού οχήματος Mercedes-Benz.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...