Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αρχίσεις τα ταξίδια με ένα νέο SUV

Γίνεται να αποκτήσει κάποιος ένα νέο αυτοκίνητο χωρίς προκαταβολή, μηδενική δέσμευση και απεριόριστη ευελιξία; Δες τον τρόπο και φτιάξε βαλίτσες!

  • -
  • -

Αυτοκίνητο σημαίνει ελευθερία και ξεγνοιασιά. SUV σημαίνει ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία και ακόμη μεγαλύτερη ξεγνοιασιά! Για αυτό και τα υπερυψωμένα μοντέλα αποτελούν ιδανικούς συνοδοιπόρους στις αποδράσεις μας, τα ταξίδια που περιμένουμε με ανυπομονησία για να γεμίσουμε με νέες εμπειρίες. Ωστόσο, η αγορά ενός τέτοιου οχήματος δεν είναι και τόσο εύκολη για όλους. Ευτυχώς, υπάρχουν γρήγοροι και ευέλικτοι τρόποι απόκτησης ενός νέου SUV, χωρίς καμία δέσμευση να μας κρατάει πίσω.

Τα πλεονεκτήματα ενός γνήσιου SUV!

Πολλές φορές έχουμε αντιμετωπίσει το… πρόβλημα των οικογενειακών διακοπών. Ό,τι και να γίνει, όση αυτοσυγκράτηση κι αν έχουμε, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι θα καταλήξουμε μπροστά από ένα ανοικτό πορτ-μπαγκάζ και ένα βουνό με βαλίτσες, κρατώντας το κεφάλι μας. «Πώς θα χωρέσουν όλα αυτά εκεί μέσα»; Είναι η απορία που σχηματίζεται στην έκφρασή μας. Με τα SUV, οι πιθανότητες να ζήσει κάποιος μια τέτοια κατάσταση, ελαχιστοποιούνται. Το ψηλό αμάξωμα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει με άνεση πολλές αποσκευές, ακόμη και σε περιπτώσεις… υπερβολής.

Επίσης, οι χώροι στην καμπίνα είναι σημαντικά αναβαθμισμένοι από ένα αυτοκίνητο αντίστοιχης κατηγορίας, ειδικά στον χώρο που μένει για το κεφάλι των πίσω επιβατών. Δεν είναι υπερβολή ότι ακόμη και ενήλικες μπορούν να χρησιμοποιούν τη δεύτερη θέση καθισμάτων, χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο οδηγός με τη σειρά του απολαμβάνει ψηλότερη θέση οδήγησης που του προσφέρει άριστη περιμετρική ορατότητα και έλεγχο του οχήματος. Μάλιστα, όταν χρειαστεί, η επιπλέον απόσταση από το έδαφος εξασφαλίζει ότι η κίνηση σε έναν ήπιο χωματόδρομο, δεν θα εξελιχθεί σε δράμα!

Νέο SUV, εύκολα και γρήγορα

Αν και έχουν ένα πολύ μεγάλο μερίδιο στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων, τα SUV συνήθως είναι ακριβότερα από τα υπόλοιπα μοντέλα αντίστοιχου μεγέθους. Αυτό σημαίνει ότι αρκετός κόσμος μπορεί να επιθυμεί τα πλεονεκτήματά τους, όμως δεν θέλουν να εκταμιεύσουν ένα μεγάλο ποσό προκειμένου να αποκτήσουν το δικό τους. Εδώ, το leasing έρχεται για να δώσει τη λύση. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή αγορά ενός αυτοκινήτου, το leasing μπορεί να αποδειχθεί μια πολύ δελεαστική πρόταση. Απευθύνεται σε όλους, είτε σε ιδιώτες, είτε σε ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες, ενώ τα πλεονεκτήματα είναι αδιαμφισβήτητα.

Στη FlexCar, όλα τα θετικά του leasing συνοδεύονται από απαράμιλλη ευελιξία και ειδικά πακέτα, που απευθύνονται σε κάθε πελάτη ξεχωριστά. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος χρήσης του αυτοκινήτου, με τον χρήστη να έχει τη δυνατότητα επιστροφής του οχήματος, κάθε στιγμή. Παράλληλα δεν απαιτείται πληρωμή προκαταβολής για να ξεκινήσει η μίσθωση, ούτε αναμονή μηνών μέχρι την παραλαβή του αυτοκινήτου. Όλα πραγματοποιούνται γρήγορα και χωρίς κόπο. Ο πελάτης μπορεί να διαλέξει το ιδανικό για εκείνον SUV μέσα από μια μεγάλη γκάμα μοντέλων και να το παραλάβει εντός λίγων ημερών.

Η ποικιλία είναι τόση που είναι βέβαιο πως όλοι θα βρουν αυτό που ψάχνουν, ενώ πολύ μεγάλο είναι και το εύρος τιμών, από τα πιο προσιτά μοντέλα μέχρι τα πολυτελή SUV, που απευθύνονται σε εκείνους που ζητούν μια ξεκάθαρα premium πρόταση. Στη FlexCar συχνά συναντάμε και συμφέρουσες προωθητικές ενέργειες, μέσα από τις οποίες ορισμένα μοντέλα αποκτούν ακόμη πιο δελεαστική τιμή, κάνοντας την απόκτησή τους ακόμη πιο εύκολη υπόθεση.

Επιλέξτε το ιδανικό SUV από την γκάμα της FlexCar και ξεκινήστε να γράφετε χιλιόμετρα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...