Aποκλειστικό νέο video: Δοκιμάζουμε τη Ferrari Purosangue, το supercar παντός εδάφους των 725 ίππων!

Είναι η πρώτη 4θυρη και 4θέσια δημιουργία του Maranello. Είναι όμως πραγματική Ferrari; Δείτε το video και θα πάρετε όλες τις απαντήσεις.

  • -
  • -

Δεν είναι πολλές οι φορές που η Ιστορία σου κάνει την τιμή να είσαι παρών όταν γράφεται. Αυτή είναι μία τέτοια περίσταση. Παρότι ο Enzo Ferrari τόνιζε εμφατικά ότι δεν θα το κάνει ποτέ, η Ferrari λανσάρει το πρώτο της 4θυρο και 4θέσιο μοντέλο. Και το GOCAR το δοκιμάζει δημιουργώντας ένα αποκλειστικό video.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που η Ferrari μας ανοίγει τις πύλες του ιστορικού εργοστασίου της, στον αριθμό 4 της Via Abetone Inferiore στο Maranello, για να οδηγήσουμε κάτι που για τη μάρκα είναι “πρώτη φορά”. Κάτι που είναι έξω από τα νερά της. Ο κόσμος αλλάζει και τίποτα δεν μένει ανεπηρέαστο.

Αν και φτιάχτηκε για να βρεθεί στην ίδια λίστα επιλογών ενός υποψήφιου αγοραστή με αυτοκίνητα όπως η Lamborghini Urus, η Aston Martin DBX, η  Bentley Bentayga, ακόμη και η Rolls Royce Cullinan, η Ferrari αποφεύγει τον χαρακτηρισμό SUV όπως ο διάολος το λιβάνι. Προτιμά το… “υπερυψωμένο σπορ GT”. Η απόσταση από το έδαφος, η 4κίνηση, τα έξτρα προγράμματα οδήγησης και οι ρυθμίσεις της ανάρτησης για επιφάνειες και πέρα από την άσφαλτο, την καθιστούν πράγματι supercar παντός εδάφους. 

Δείτε ακόμη: Video – Δοκιμή: Οδηγούμε τη Ferrari 296 GTB των 830 ίππων

Η Ferrari πάντως το έκανε με τον δικό της απόλυτο τρόπο. Ενώ η Lamborghini, η Aston Martin, η Bentley ακόμα και η Rolls Royce δανείζονται τεχνολογία, ολόκληρη την πλατφόρμα ή έστω σημαντικά τμήματα όπως το σύστημα κίνησης από πιο μαζικούς κατασκευαστές, οι Ιταλοί έφτιαξαν τα πάντα από το μηδέν. Κι αν δανείστηκαν από κάπου, ήταν από τη γραμμή παραγωγής των κορυφαίων σπορ GT του πλανήτη.

Με τον εμβληματικό V12 να εγγυάται με τη δύναμη και κυρίως τον ήχο του την ταυτότητα Ferrari, με την ακραία επιβλητική σχεδίαση και την πιο προηγμένη ανάρτηση του πλανήτη που αμφισβητεί τους νόμους της Φυσικής, στο Maranello έφτιαξαν ένα αυτοκίνητο που δεν εντάσσεται σε καμιά κατηγορία. Ένα νέο σπάνιο είδος. Γνωρίστε στο νέο αποκλειστικό video του GOCAR.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...