Top 10 Μοντέλα 12–18 Ιουνίου

Top 10 Μοντέλα 12–18 Ιουνίου

Ο βασιλιάς στέκει ακλόνητος στον θρόνο του μαζί με τα άλλα δύο μοντέλα του βάθρου, αφήνοντας τα υπόλοιπα να παίζουν μουσικές καρέκλες, αλλάζοντας θέσεις μεταξύ τους.

  • -
  • -

Αρκετές ανακατατάξεις στη λίστα του GOCAR αυτής της εβδομάδας που αντανακλά το δικό σας ενδιαφέρον, αλλά χωρίς κάποια είσοδο ή έξοδο από αυτή, ενώ οι όποιες αλλαγές έχουν να κάνουν με τις θέσεις που βρίσκονται μετά το βάθρο.

Η κορυφή, λοιπόν, παραμένει ίδια και απαράλλαχτη με εκείνη της προηγούμενης εβδομάδας, με το Toyota Yaris Cross να βρίσκεται εκεί, έχοντας τα Suzuki S-Cross και Suzuki Vitara να ακολουθούν. Η ιαπωνική μάρκα έχει και τρίτη παρουσία στις μπροστινές θέσεις, με το Suzuki Ignis να είναι τέταρτο και την πρώτη πεντάδα να συμπληρώνει το Toyota Yaris.

Στο δεύτερο μισό της λίστας συναντάμε το Kia Picanto, μπροστά από τη Skoda Fabia, στην όγδοη θέση βρίσκουμε τοToyota Aygo X, με την BMW X1 ένατη και το Mazda CX-30 να κλείνει τη δεκάδα.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...