Video-ΣΟΚ: Με τέρμα γκάζι στο αντίθετο ρεύμα στο Ρέθυμνο!

Από τύχη δεν είχαμε σφοδρό ατύχημα στην Κρήτη, όταν μέσα στη νύχτα ένα αυτοκίνητο μπήκε ανάποδα σε κομμάτι δρόμου με διάζωμα και κινούνταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα.

  • -
  • -

Ένα σοκαριστικό video εμφανίστηκε στο διαδίκτυο που δείχνει ένα αυτοκίνητο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στο Ρέθυμνο. Το video, το οποίο έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει το αυτοκίνητο να κινείται επικίνδυνα κοντά σε άλλα οχήματα, καθώς τρέχει στον δρόμο προς τη λάθος κατεύθυνση.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει την οργή των κατοίκων και των αρχών της περιοχής, οι οποίοι ζητούν αυστηρότερα μέτρα για την αποτροπή της αλόγιστης οδήγησης στους δρόμους. Η αστυνομία ερευνά επί του παρόντος το περιστατικό και καλεί όποιον έχει πληροφορίες να τις αναφέρει για να βοηθήσει το έργο της και τον εντοπισμό του δράστη.

Δείτε ακόμαΗλεκτρικό αυτοκίνητο κάηκε στην Αθήνα – Τι έγινε με την μπαταρία; [video]

Το εν λόγω περιστατικό θα μπορούσε να έχει καταλήξει σε ένα τραγικό δυστύχημα, αν ο οδηγός του αυτοκινήτου με την κάμερα δεν είχε εντοπίσει έγκαιρα το όχημα που κινούνταν αντίθετα και δεν είχε κρατήσει την ψυχραιμία του, ώστε να αντιδράσει σωστά πατώντας το φρένο και αλλάζοντας λωρίδα.

Αυτή η απερίσκεπτη συμπεριφορά όχι μόνο θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του οδηγού και των επιβατών, αλλά θέτει σε κίνδυνο και άλλους χρήστες του δρόμου και πεζούς. Είναι σημαντικό για όλους τους οδηγούς να ακολουθούν τους κανόνες κυκλοφορίας και τους κανονισμούς για να διασφαλίζεται η ασφάλεια όλων όσων κυκλοφορούν στο δρόμο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...