F1: Ένα μονοθέσιο RB7 έρχεται στη Θεσσαλονική, στο Red Bull Show Run

Η Red Bull σε συνεργασία με την Alumil διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη το Red Bull Show Run, όπου οι θεατές θα παρακολουθήσουν την RB7 σε μια συναρπαστική διαδρομή.

  • -
  • -

Το Red Bull Showrun μαζί με την exclusive partner ALUMIL φέρνουν στην Ελλάδα την πανίσχυρη RB7 που είναι ένα από τα πιο κυρίαρχα μονοθέσια στην ιστορία της Formula 1 στις 23 Σεπτεμβρίου 2023. Το μονοθέσιο με τον V8 κινητήρα, που αποδίδει 750 άλογα στις 18.000 στροφές ανά λεπτό, κατέκτησε 18 από τις 19 pole position  του 2011, ενώ κατέγραψε συνολικά 12 νίκες, χαρίζοντας στην Oracle Red Bull Racing το δεύτερό της νταμπλ, με τίτλους σε οδηγούς και κατασκευαστές.

 Ο Αυστριακός Patrick Friesacher είναι ο μακροβιότερος οδηγός της Red Bull, ενώ έχει οδηγήσει και στην F1 με την Minardi στο πρώτο μισό του 2005. Μετά την αποχώρησή του από τη Formula 1, ο Friesacher έγινε οδηγός επίδειξης για την Oracle Red Bull Racing και εκπαιδευτής στο Red Bull Ring. Μεταξύ 2017 και 2018, ήταν ένας από τους οδηγούς των διθέσιων αυτοκινήτων F1 Experiences.

ky

Τί περιλαμβάνει η διαδρομή

Η πλατεία όπου δεσπόζει το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα μεταμορφωθεί σε μία μεγάλη γιορτή καθώς θα στηθεί ένα experience village γεμάτο παιχνίδια από τον κόσμο της F1, ενώ θα δημιουργηθεί ειδικός χώρος της RB7 και της ομάδας της Oracle Red Bull Racing. Το καλύτερο φυσικά θα είναι να έρθεις να το δεις από κοντά.

Η RB7 θα τρέξει κατά μήκος της παραλιακής διαδρομής της Θεσσαλονίκης από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι το Makedonia Palace, παρουσιάζοντας την πραγματική δύναμη του κινητήρα V8. Γρήγορες ευθείες, κλειστές στροφές, «ντόνατς» και burnouts θα μεταμορφώσουν τον «εμβληματικό περίπατο» της πόλης στο απόλυτο κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το νέο Fiat 600e

Εκεί επίσης θα συναντήσεις και όλους τους Έλληνες αθλητές της Red Bull: Νικόλα Πλυτά, Lennart Neubauer, Γιώργο Νταβουτιάν, Εμμανουήλ Καραλή και Δημήτρη Κολλιάκο.

Δείτε τo Red Bull Show Run στο Μεξικό:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...