Leasing για ιδιώτες, χωρίς προκαταβολή, για όσο καιρό θες: Δες πώς γίνεται

Η απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη και απλή. Το ευέλικτο leasing έχει όνομα και απευθύνεται σε όλους, ακόμη και στους ιδιώτες!

  • -
  • -

Οι διαρκώς αυξανόμενες τιμές καινούργιων αυτοκινήτων έχουν οδηγήσει πολύ κόσμο στην αναζήτηση εναλλακτικού τρόπου χρήσης ενός αυτοκινήτου. Το leasing πλέον είναι πιο δημοφιλές από ποτέ, με πάρα πολλούς ενδιαφερόμενους να ψάχνουν ώστε να βρουν το κατάλληλο πακέτο. Έχοντας αδιαπραγμάτευτα πλεονεκτήματα για όλους, η μίσθωση ενός αυτοκινήτου είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποφύγει κάποιος τις υπέρογκες προκαταβολές και τα ψιλά γράμματα. Φυσικά, πρέπει να βρεθεί και η κατάλληλη λύση, που καταργεί όλες τις δεσμεύσεις!

Καινούργιο αυτοκίνητο για όλους

To leasing αυτοκινήτου μπορεί να έγινε γνωστό μέσω του εταιρικού κλάδου, ωστόσο σήμερα μπορεί οποιοσδήποτε να στραφεί σε αυτή την επιλογή, χωρίς να έχει συγκεκριμένη ιδιότητα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και ιδιώτες δικαιούνται leasing αυτοκίνητο, απολαμβάνοντας τη χρήση ενός νέου και ασφαλούς οχήματος. Παράλληλα ξεχωρίζει η πλήρης κάλυψη όλων των εξόδων, από τα προκαθορισμένα service, τα τέλη κυκλοφορίας και τη μεικτή ασφάλεια, μέχρι τις ξαφνικές βλάβες, τα ελαστικά και κάθε… αναποδιά (κλοπή, ατύχημα με οποιαδήποτε υπαιτιότητα κ.λπ.).

Συγκεκριμένα, όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα και ο χρήστης δεν θα κληθεί να πληρώσει κάτι περισσότερο, στην περίπτωση που το όχημα εμφανίσει μια βλάβη για παράδειγμα. Μάλιστα, θα έχει και αυτοκίνητο αντικατάστασης μέχρι το δικό του να είναι έτοιμο για να κυκλοφορήσει ξανά στον δρόμο. Η εμπειρία του leasing είναι πολύ διαφορετική από την τυπική ιδιοκτησία καθώς δεν υπάρχει κανένα άγχος για το αυτοκίνητο. Οτιδήποτε κι αν προκύψει, ο χρήστης απλώς επικοινωνεί με την εταιρεία και εκείνη αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα.

Γίνεται leasing χωρίς προκαταβολή;

Η FlexCar επαναπροσδιόρισε την έννοια του leasing στην Ελλάδα. Επιλέγοντας αυτή τη λύση, η απόκτηση αυτοκινήτου μπορεί να γίνει και χωρίς προκαταβολή, διευκολύνοντας σημαντικά τη διαδικασία για τους ενδιαφερόμενους. Ο χρήστης θα πρέπει να πληρώσει μόνο το FlexDeposit, ένα ποσό που ισούται με 2 μηνιαία μισθώματα, το οποίο ωστόσο επιστρέφεται ύστερα από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (36 μήνες) ή αφαιρείται από την τιμή σε μορφή έκπτωσης, αν ο πελάτης αποφασίσει να εξαγοράσει το αυτοκίνητο που οδηγεί. Εννοείται ότι αν ο ενδιαφερόμενος προτιμά να πληρώσει μια προκαταβολή, έτσι ώστε να μειωθεί το μηνιαίο του μίσθωμα, μπορεί να το κάνει.

Μπορώ να κρατήσω όσο θέλω ένα αυτοκίνητο leasing;

Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των εταιρειών στον χώρο του leasing, η FlexCar δεν έχει προκαθορισμένη χρονική διάρκεια συμβολαίου. Ο πελάτης μπορεί να κρατήσει όσο θέλει το αυτοκίνητό του και να το γυρίσει πίσω όταν δεν το χρειάζεται άλλο, χωρίς να πληρώσει κάποιο… πέναλτι. Από την άλλη, έχει και τη δυνατότητα να αλλάξει αυτοκίνητο αν αυτό που έχει δεν καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του, ή να το εξαγοράσει οποιαδήποτε στιγμή, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Είναι φανερό ότι το leasing μέσω της FlexCar αποκτά πιο ευέλικτη μορφή, με μηδενικές δεσμεύσεις και πλήρη ελευθερία. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια παροχή αυτοκινήτου με μηνιαία συνδρομή και όχι για ένα τυπικό leasing με ψιλά γράμματα, κρυφές χρεώσεις και περίπλοκους όρους. Τα αυτοκίνητα της FlexCar απευθύνονται σε όλους, ακόμη και σε ιδιώτες, ενώ η εύκολη απόκτηση με μηδενική προκαταβολή ξεχωρίζει για εκείνους που θέλουν καινούργιο αυτοκίνητο, χωρίς να εκταμιεύσουν ένα μεγάλο ποσό από τον τραπεζικό λογαριασμό τους.

Διάλεξε σήμερα το αυτοκίνητό σου, μέσα από τη μεγάλη γκάμα της FlexCar!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...