Μύκονος: Ένα Jeep Wrangler έκανε… βουτιά στη θάλασσα! [video]

Οι βραδινές περιπέτειες ενός ζευγαριού είχαν σαν αποτέλεσμα ένα Wrangler να κολλήσει μέσα στη θάλασσα.

  • -
  • -

Ίσως όταν πέσει το φως του ήλιου να μην είναι και η καλύτερα ώρα και στιγμή να τεστάρει κάποιος τις δυνατότητες του 4x4 που οδηγεί στην παραλία. Αυτό όμως δεν πτόησε ένα ζευγάρι Ελλήνων τουριστών που θεώρησαν καλή ιδέα το να περάσουν μία βόλτα με το κατά τ’ άλλα ικανό Jeep Wrangler Rubicon το οποίο οδηγούσαν, από την παραλία Κόρφος στο νησί της Μυκόνου.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε φυσικά όταν το αυτοκίνητο βρέθηκε να κινείται πιο κοντά από όσο θα έπρεπε στην θάλασσα, με αποτέλεσμα να κολλήσει στην βρεγμένη άμμο με το κύμα να το χτυπά. Φυσικά το να βρεθεί τρόπος εκείνη την στιγμή ώστε να βγει από εκεί το αυτοκίνητο ήταν αδιανόητο, με αποτέλεσμα το άτυχο Jeep να παραμείνει εκεί μέχρι το πρωί. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό, καθώς όσο περνούσε η ώρα τόσο το βάρος του βύθιζε μέσα στην άμμο, και το αλατισμένο νερό (όχι και ο καλύτερος φίλος για ένα αυτοκίνητο, είτε είναι καινούργιο είτε όχι) το χτυπούσε για ώρες.

Δείτε ακόμη: Ασφάλεια αυτοκινήτου στο πλοίο - Πότε δεν αποζημιώνομαι;

Στο video βλέπουμε το αυτοκίνητο μόλις λίγες στιγμές αφού κόλλησε, ενώ στις φωτογραφίες που ακολουθούν βλέπουμε να έχει ξημερώσει και το Jeep να έχει θαφτεί πλέον για τα καλά.

Πηγή: MykonosliveTV

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...