Alfa Romeo: Έρχεται νέο, μικρό ηλεκτρικό SUV... χωρίς όνομα! [video]

Το μικρότερο SUV στην γκάμα της Alfa Romeo θα είναι ηλεκτρικό, όμως για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί ποιο θα είναι το όνομά του.

  • -
  • -

Η Alfa Romeo κάνει δυναμική επανεμφάνιση, βάζοντας σε προτεραιότητα τη σύσταση μιας ολοκληρωμένης γκάμας. Για να το πετύχει αυτό, έχει ήδη επενδύσει πάνω σε ενδιαφέροντα SUV, όπως η ολοκαίνουργια Tonale. Στο άμεσο μέλλον ωστόσο περιμένουμε ένα ακόμη μικρότερο SUV, το οποίο μάλιστα θα είναι και ηλεκτρικό. Για την ώρα οι πληροφορίες σχετικά με το νέο μοντέλο είναι περιορισμένες. Θα βασίζεται στο Jeep Avenger, αποτελώντας μια πιο στυλάτη και premium εκδοχή του.

Πώς θα ονομάζεται το νέο SUV της Alfa Romeo;

Η Alfa Romeo ακόμη δεν έχει αποφασίσει πως θα ονομαστεί το νέο ηλεκτρικό SUV που ετοιμάζει. Εκτός από πανέμορφα αυτοκίνητα, η φίρμα από το Μιλάνο έχει δημιουργήσει και μερικές από τις πιο ωραίες ονομασίες αυτοκινήτων, οι οποίες μάλιστα έχουν αφήσει εποχή. Πριν λίγο καιρό είχε ακουστεί η φήμη ότι το μικρό ηλεκτρικό SUV της Alfa Romeo θα βαπτιστεί “Brenner”, όμως η ίδια η μάρκα τη διέψευσε.

Αν ο… προβληματισμός συνεχίσει, η Alfa Romeo δεν αποκλείεται να ζητήσει τη βοήθεια του κοινού, ζητώντας από τον κόσμο να διαλέξει ανάμεσα σε κάποια ονόματα. Η συγκεκριμένη τακτική, έχει εφαρμοστεί στο παρελθόν από την εταιρεία. Με αυτό το video στο Facebook, η Alfa ζητάει από τον κόσμο να... μαντέψει το όνομα του νέου μοντέλου της. 

Πολύ σημαντικό για την Alfa Romeo το νέο SUV

Ανεξάρτητα από το πως τελικά θα ονομαστεί, το νέο μικρό ηλεκτρικό SUV είναι πολύ σημαντικό για την Alfa Romeo. Το πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση έγινε με την Tonale, η οποία καταφέρνει μια αξιόλογη εμπορική πορεία, πλάι στις πιο «ειδικές» και ακριβές Giulia και Stelvio.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Jeep Avenger, το πρώτο ηλεκτρικό της Jeep

Το αδερφάκι του Jeep Avenger από το Μιλάνο θα χρησιμοποιήσει την τελευταία ηλεκτρική τεχνολογία του ομίλου Stellantis, όμως δεν αποκλείεται η Alfa Romeo να προχωρήσει στην υιοθέτηση κάποιων διαφορετικών στοιχείων προκειμένου να ξεχωρίζει. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...