Τιμές νέου Toyota Prius: Από πόσο ξεκινά; - Όλες οι εκδόσεις

Το ολοκαίνουργιο διάσημο υβριδικό της Toyota πάτησε Ελλάδα και μόλις ανακοινώθηκε ο επίσημος τιμοκατάλογος.

  • -
  • -

Η Toyota έχει φτάσει πλέον στην 5η γενιά του Prius, το οποίο είναι το πλέον αποδοτικό όλων των εποχών και έρχεται στην ευρωπαϊκή αγορά αποκλειστικά διαθέσιμο με plug-in τεχνολογία. Έρχεται να προστεθεί στην πλούσια γκάμα της ιαπωνικής μάρκας, που πλέον διαθέτει αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, αλλά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα κυψελών καυσίμου (FCEV). Τώρα κατέφθασε και στην χώρα μας με τον επίσημο αντιπρόσωπο να ανακοινώνει τις πρώτες τιμές.

Αποκλειστικά με plug-in hybrid τεχνολογία σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού

Σύμφωνα με τον online διαμορφωτή στο ελληνικό site της αντιπροσωπείας, το νέο Prius διατίθεται με τρία πακέτα εξοπλισμού (Style, Lounge και Lounge Plus), ενώ κάτω από το καπό βρίσκουμε ένα 2λιτρο σύνολο βενζίνης το οποίο μαζί με τον ηλεκτροκινητηρά αγγίζει τους 223 ίππους.

prius

Πρόκειται για τη δεύτερη γενιά του plug-in υβριδικού συστήματος, το οποίο προσφέρει βελτιωμένες τιμές ισχύος και απόδοσης. Η ηλεκτρική αυτονομία έχει αυξηθεί πάνω από 50% συγκριτικά με το σημερινό μοντέλο. Αυτό οφείλεται σε μία νέα μπαταρία ιόντων λιθίου 13.6 kWh, η οποία χαρίζει ηλεκτρική αυτονομία που θα πλησιάσει τα 70 km. Από πλευράς επιδόσεων το νέο Prius επιταχύνει έως τα πρώτα 100 km/h από στάση σε 6,8 sec και η τελική αγγίζει τα 177 km/h.

Δείτε ακόμη: Toyota: Η Gazoo Racing ετοιμάζει «καυτό» GR... Prius!

Από πόσο ξεκινά και τι περιλαμβάνει ο βασικός εξοπλισμός;

Με τιμή εκκίνησης τις 47.670 € για την έκδοση Style το Prius έρχεται με ένα πληρέστατο βασικό πακέτο εξοπλισμού. Σε αυτό βρίσκουμε στοιχεία όπως ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών, οθόνη infotainment 12,3 ιντσών με ασύρματη σύνδεση Android Auto και Apple CarPlay, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών, κάμερα οπισθοπορίας, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Δείτε παρακάτω τον αναλυτικό τιμοκατάλογο:

2.0 PHEV 223 PS Style – 47.670 €

2.0 PHEV 223 PS Lounge – 49.170 €

2.0 PHEV 223 PS Lounge Plus – 54.850 €

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...