Φωτιά σε λεωφορείο! Εντυπωσιακή άσκηση της Πυροσβεστικής σε Video

Δείτε το βίντεο με την άσκηση που πραγματοποίησε η Πυροσβεστική σε συνεργασία με τον ΟΑΣΘ, με περιορισμό φωτιάς σε αστικό λεωφορείο.

  • -
  • -

Ομάδα εργαζομένων στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη έλαβε μέρος σε σενάριο άσκησης ετοιμότητας, το οποίο σχεδιάστηκε από ομάδα του 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή πυροσβεστών. Το σενάριο ανέφερε πως κατά τη διάρκεια επισκευής από δύο εργαζόμενους του ΟΑΣΘ που χρησιμοποιούν ηλεκτρικό τροχό κοπής μετάλλων, δημιουργούνται σπινθήρες και πιάνει φωτιά. Οι εργαζόμενοι δεν καταφέρνουν να τη σβήσουν και φεύγουν από το φλεγόμενο λεωφορείο.

Στο παρακάτω video βλέπουμε την άσκηση και τις αντιδράσεις των ανθρώπων του ΟΑΣΘ, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της πυροσβεστικής, οι οποίοι απομακρύνουν τα λεωφορεία και προσπαθούν να εμποδίσουν την εξάπλωση της. Στο τέλος, η Πυροσβεστική υπηρεσία που έχει καταφθάσει προχωρά στην κατάσβεση του λεωφορείου και κάθε εστίας. Δείτε ολόκληρη την άσκηση στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε ακόμη: 8 στους 10 Έλληνες μιλούν στο τηλέφωνο ενώ οδηγούν!

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Κώστας Ταγγίρης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Φροντίζουμε την ασφάλεια των εργαζομένων μας, των υποδομών μας και προπαντός των επιβατών μας. Θέλω να ευχαριστήσω την Πυροσβεστική, τον διοικητή του 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης πύραρχο Σάββα Τσολάκη, που σχεδίασαν και υλοποίησαν σε συνεργασία με τα κρίσιμα στελέχη του Οργανισμού μας το σενάριο».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...