Μπες στο Μυστικό Γκαράζ της FlexCar, πρόλαβε leasing με έκπτωση 25%!

Πάνω από 100 SUV, οικογενειακά και αυτοκίνητα πόλης είναι κρυμμένα στο Μυστικό Γκαράζ της FlexCar και περιμένουν να γίνουν δικά σου με 25% έκπτωση!

  • -
  • -

Αναζητάτε τη μέγιστη δυνατή ευελιξία για να προσαρμόζεστε στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες σας; Η απάντηση είναι η FlexCar, η απόλυτη λύση μίσθωσης αυτοκινήτων. Με τη μοναδική της προσέγγιση, η FlexCar επιτρέπει να μισθώσετε το αυτοκίνητο που χρειάζεστε σήμερα και να το κρατήσετε όσο το χρειάζεστε ή να το αλλάξετε εύκολα με ένα διαφορετικό μοντέλο, αν οι ανάγκες σας αλλάξουν αύριο.

Τώρα, η FlexCar έφτιαξε ένα Μυστικό Γκαράζ, στο οποίο έχει κρύψει πάνω από 100 οχήματα, τα οποία περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Το σημαντικότερο κοινό χαρακτηριστικό τος είναι η εκπληκτική προσφορά που τα συνοδεύει: Η FlexCar προσφέρει 25% έκπτωση στο μίσθωμα για τους πρώτους 8 μήνες χρήσης. Έτσι, μειώνονται σημαντικά τα έξοδα του οδηγού, και η χρονομίσθωση γίνεται υπόθεση όλων!

flexcar-mystiko-garage-gkaraz

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μοντέλα που κρύβονται στο Μυστικό Γκαράζ της FlexCar:

Audi A1 Petrol Citycarver 35 Basic

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/396baa1a85c8eb20bab008ad2a719927.jpg

Απολαύστε την πόλη όπως ποτέ άλλοτε με το Audi A1 Citycarver. Ο αποδοτικός βενζινοκινητήρας και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων του συνδυάζονται αρμονικά για κάθε μετακίνηση εντός αστικού ιστού, αλλά και εκτός αυτού. Μισθώστε το τώρα από τη FlexCar.

Mini Countryman Petrol Design Pack

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/e44797a723a03cdf49a6fbbb19685db0.jpg

Η κομψότητα συναντά την επιβλητική εικόνα ενός SUV στο Mini Countryman. Με τον βενζινοκινητήρα, το αυτόματο κιβώτιο και το πακέτο σχεδίασης που διαθέτει, σας συντροφεύει σε ταξίδια και περιπέτειες με άνεση και premium αίσθηση. Μισθώστε το τώρα από τη FlexCar.

Renault Captur Mild Hybrid Petrol Techno

flexcar-renault-captur

Σχεδιασμένο για συναρπαστικές αποδράσεις, το Renault Captur προσφέρει τόσο στιλ, όσο και πρακτικότητα, χάρη στον κινητήρα βενζίνης και το αυτόματο κιβώτιο που διαθέτει. Μισθώστε αυτό το βενζινοκίνητο crossover με ευκολία από τη FlexCar.

Renault Clio LPG Techno

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/0c706e181214e3bc5ddf4b0bffb5be93.jpg

Ανακαλύψτε ξανά τη χαρά της οδήγησης με το Renault Clio, καθώς η χρήση υγραερίου μειώνει κατακόρυφα τα έξοδα μετακίνησης και επιτρέπει περισσότερες και πιο συχνές αποδράσεις. Μισθώστε το τώρα από τη FlexCar.

Nissan Micra Petrol Acenta

flexcar-nissan-micra

Το Nissan Micra, με την κομψή σχεδίαση τον αποδοτικό βενζινοκινητήρα και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, κάνει κάθε διαδρομή πιο εύκολη και ξεκούραστη, ακόμα κι αν , είναι έτοιμο για κάθε περιπέτεια. Μισθώστε το τώρα από τη FlexCar.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα αυτοκίνητα που έχουν παρκάρει στο Μυστικό Γκαράζ της FlexCar και περιμένουν να τα μισθώσετε με έκπτωση 25% για τους πρώτους 8 μήνες.

Η FlexCar παρέχει ευέλικτες επιλογές χρηματοδοτικής μίσθωσης και κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών, προσφέροντας σιγουριά σε όλη τη διάρκεια της μίσθωσης, ώστε να απολαμβάνετε κάθε διαδρομή και κάθε ταξίδι. Μην περιμένετε. Μπείτε τώρα στο Μυστικό Γκαράζ της FlexCar για να ανακαλύψετε όλα τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στην προσφορά. Βρείτε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και καθίστε σήμερα πίσω από το τιμόνι του!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...