Ασφάλεια αυτοκινήτου: Πώς να μη μείνεις 10 χρόνια πίσω!

Οι καιροί αλλάζουν, το ίδιο και η ασφάλεια αυτοκινήτου. Στη σύγχρονη εποχή, η άνεση, η αξιοπιστία και η συνέπεια είναι τα σημαντικότερα στοιχεία.

  • -
  • -

Την εποχή που οι περισσότερες υποχρεώσεις μας τακτοποιούνται ηλεκτρονικά, και η ασφάλεια αυτοκινήτου θα πρέπει να ακολουθεί την ίδια οδό. Εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά, η επιλογή του κατάλληλου ασφαλιστικού πακέτου αποτελεί ξεκούραστη διαδικασία, χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων γνώσεων προκειμένου να ληφθεί η σωστή απόφαση. Φυσικά, όλα αυτά θα πρέπει να συνδυάζονται με κορυφαία αξιοπιστία και απαράμιλλη συνέπεια. Αν και στη θεωρία, δεν γίνεται να τα έχουμε όλα σε ένα πακέτο, η πράξη είναι εντελώς διαφορετική αφού πλέον το τοπίο στις ασφάλειες αυτοκινήτου έχει αλλάξει. Μήπως η δική σας ασφάλεια είναι 10 χρόνια… πίσω;

Η ασφάλεια του αυτοκινήτου, 5 κλικ μακριά

Θυμάστε πώς ασφαλίζαμε τα αυτοκίνητά μας μερικά χρόνια πριν; Πλέον η διαδικασία έχει γίνει πολύ πιο εύκολη, ενώ μπορεί να ολοκληρωθεί από εμάς τους ίδιους, μέσα σε λίγα λεπτά. Τα στοιχεία μας, αλλά και αυτά του οχήματός μας, είναι αρκετά για να προχωρήσουμε. Οι διαφορετικές επιλογές ασφάλισης εξηγούνται αναλυτικά και δεν χρειάζεται να έχουμε καμία εξειδικευμένη γνώση για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία. Δεν υπάρχουν ψιλά γράμματα, ούτε δυσνόητες περιγραφές των παροχών. Όλα εξηγούνται απλά και κατανοητά! Η ασφάλεια αυτοκινήτου άλλαξε για τα καλά!

Μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων συνεργείων

Ανεξάρτητα από το πόσο εύκολα ή όχι έχουμε ολοκληρώσει την ασφάλιση του αυτοκινήτου μας, τι συμβαίνει όταν έρθει η κακιά στιγμή; Η ασφαλιστική εταιρεία που έχουμε επιλέξει θα πρέπει να διαθέτει μια μεγάλη λίστα συνεργαζόμενων συνεργείων προκειμένου να διαλέξουμε τον επαγγελματία που θα αναλάβει την επισκευή του αυτοκινήτου μας. Σε αυτή την περίπτωση, ιδανικά θα πρέπει να υπάρχει ένα συνεργείο κοντά στον τόπο διαμονής ή εργασίας μας, μια ασύγκριτη ευκολία πάνω στη γενικότερη αναστάτωση που προκαλεί ένα ατύχημα. Το δίκτυο της Hellas Direct για παράδειγμα, περιλαμβάνει τους πιο έμπειρους τεχνικούς σε όλη την Ελλάδα, εξασφαλίζοντας ομαλή πορεία επιδιόρθωσης χωρίς καθυστερήσεις.

Άμεση αποζημίωση, χωρίς αναμονή

Ο εφιάλτης κάθε οδηγού είναι να ακινητοποιηθεί το όχημά του από ατύχημα και να πρέπει να περιμένει την αποζημίωση για καιρό. Οι ασφαλιστικές εταιρείες συχνά δεν είναι ευέλικτες στο συγκεκριμένο κομμάτι, καθώς υπάρχουν διάφορες διαδικασίες που θα πρέπει να διευθετηθούν. Όχι όμως η Hellas Direct, η ασφαλιστική που έχει πετύχει τον χρόνο-ρεκόρ αποζημίωσης: 9 λεπτά! Χάρη στην υπηρεσία Fast Track, ο πελάτης δεν περιμένει στιγμή. Απλώς επικοινωνεί με την εταιρεία, γίνεται τηλεφωνική καταγραφή του ατυχήματος και η διαδικασία προχωρά γρήγορα. Είναι χαρακτηριστικό ότι 1 στις 2 ζημιές κλείνει έως και μέσα σε 24 ώρες!  

Ασφάλεια κάθε στιγμή

Πολλοί ασφαλισμένοι ανησυχούν πως δεν θα έχουν κάποιον να τους κατευθύνει όταν έχουν μια απορία ή στα πιο δύσκολα, αν προκύψει ένα ατύχημα. Με την Hellas Direct όμως μπορούν να είναι ήσυχοι, καθώς διαθέτει άριστα καταρτισμένο προσωπικό και τηλεφωνική γραμμή διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο. Οι άνθρωποί της βρίσκονται πάντα δίπλα στον πελάτη και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν σε όλες τις περιπτώσεις, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές. Οι εσωτερικές ομάδες της εταιρείας διασφαλίζουν ότι κάθε περίπτωση θα εξυπηρετηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά, από τη διαχείριση μιας ζημιάς που προκλήθηκε από τροχαίο ατύχημα μέχρι μια απλή βλάβη που θα χρειαστεί την επέμβαση της οδικής βοήθειας.

Ασφάλεια για όλους

Τα τελευταία χρόνια, βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, μέσα από τις οποίες μάθαμε για τα καλά ότι το σημαντικότερο στοιχείο είναι η ασφάλεια όλων μας. Έχοντας βαθιά ριζωμένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η Hellas Direct επενδύει στη συνολική ασφάλεια των δρόμων. Το κίνημα #safefriday ξεκίνησε με αφορμή τη γνωστή σε όλους μας Black Friday και έκτοτε, δημιουργήθηκαν 100 σχολικές διαβάσεις για την προστασία των παιδιών στον δρόμο προς το σχολείο! Οι πόροι που θα είχαν επενδυθεί προκειμένου να προωθηθούν πρόσκαιρες εκπτώσεις για λίγους, κατέληξαν στην αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και ειδικότερα, των παιδιών μας. Η κίνηση αυτή είναι ανεκτίμητης αξίας! Έτσι κι αλλιώς, η Hellas Direct διαθέτει κορυφαίες τιμές στην αγορά, κάθε μέρα.

Η ασφάλεια αυτοκινήτου καλύτερη από ποτέ

Η Hellas Direct έχει δείξει τον δρόμο σχετικά με τη μορφή που θα πρέπει να έχει μια σύγχρονη ασφαλιστική εταιρεία. Μετρά πάνω από 500.000 ευχαριστημένους πελάτες και συγκεντρώνει όλα τα σημαντικά πλεονεκτήματα για τον ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου. Άμεση, αξιόπιστη και πάντα διαθέσιμη, η Hellas Direct επαναπροσδιορίζει τη διαδικασία ασφάλισης με τον πλέον σύγχρονο τρόπο.

Οι πυλώνες της επιτυχίας της είναι οι ασυναγώνιστες τιμές, αλλά και οι κορυφαίες παροχές. Έχοντας ελάχιστο χρόνο αναμονής για την αποζημίωση, ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, 24ωρη υποστήριξη για τους πελάτες και ταχύτατη, εύκολη δημιουργία του ιδανικού ασφαλιστικού πακέτου, αποτελεί την ιδανική λύση ασφάλισης. Μετά από 10 χρόνια λειτουργίας της Hellas Direct, δεν έχεις λόγο να μην την επιλέξεις, εκτός αν προτιμάς να μείνεις... 10 χρόνια πίσω.

Πάρε μια προσφορά από την Hellas Direct και μπες στη νέα εποχή!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...