Νέο video: Δοκιμάζουμε το Audi Q8 e-tron 55

Η ναυαρχίδα των SUV της Audi ανανεώθηκε, μετονομάστηκε και στοχεύει να πείσει το αγοραστικό κοινό πως μία κατασκευή αυτής της κατηγορίας μπορεί να έχει ηλεκτρική φύση.

  • -
  • -

Στον δρόμο για την αποκλειστικά ηλεκτρική γκάμα, η Audi κάνει αργά και σταθερά βήματα μετάβασης. Έχοντας ως κύριο άρμα της τα μεγάλα, πολυτελή και κορυφαία μοντέλα του καταλόγου της, η γερμανική μάρκα βυθίζεται όλο και περισσότερο στην ηλεκτρική εποχή μέρα με την μέρα. Το νέο Q8 e-tron αποτελεί ακόμη ένα μεγάλο βήμα, καθώς η SUV ναυαρχίδα της αλλάζει όνομα και υιοθετεί τον τίτλο που μέχρι σήμερα κοσμούσε το όνομα του συγγενή που χρησιμοποιεί κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Δείτε ακόμη Video Audi e-tron GT vs R8 V10: Δοκιμή στην πίστα

Αν μιλούσαμε για το κορυφαίο R8 και το αντίστοιχό του σε ηλεκτρικό, το να φτάσει ένα αθόρυβο ηλεκτρικό το ίδιο επίπεδο οδηγικής ευχαρίστησης είναι αρκετά δύσκολο έργο. Μιλώντας όμως για μεγάλα, πολυτελή SUV, όχι μόνο είναι ευκολότερο να γεφυρωθεί το όποιο χάσμα, αλλά δημιουργούνται και οι προϋποθέσεις για την εξέλιξη του είδους. Αποτελεί το νέο Q8 e-tron ένα αντίστοιχο δείγμα γραφής; Η απάντηση δίνεται στο παραπάνω video.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...