Top 10 Μοντέλα 22-28 Μαΐου

Top 10 Μοντέλα 22-28 Μαΐου

Ανακατατάξεις είχαμε αυτή την εβδομάδα, στη λίστα με τα 10 μοντέλα που εσείς έχετε αναδείξει ως κορυφαία για το εφταήμερο που πέρασε.

  • -
  • -

Κάθε εβδομάδα στο GOCAR καταγράφουμε την προτίμησή σας σε ορισμένα μοντέλα, μέσα από τον πίνακα των Top 10 που διαμορφώνεται με κάθε σας επίσκεψη. Τις εφτά ημέρες που πέρασαν μπορεί να μην είχαμε κάποια είσοδο ή/και έξοδο από τη λίστα, όμως είχαμε πολλές αλλαγές θέσεων.

Στην κορυφή παραμένει ακλόνητο εδώ και μήνες το Toyota Yaris Cross, το οποίο κερδίζει σταθερά την προτίμηση του κοινού, με το Suzuki Vitara να ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ένα σκηνικό που επίσης είναι γνώριμο. Η ανατροπή έχει γίνει στην τρίτη θέση αφού εκεί συναντάμε το Toyota Aygo X, το οποίο έκανε άλμα από την έβδομη που ήταν μία εβδομάδα νωρίτερα. Πίσω από την πρώτη τριάδα ακολουθεί το Suzuki Ignis το οποίο βρέθηκε μία θέση πιο ψηλά, ενώ αντίστοιχο όφελος είχε και το Kia Picanto που τώρα είναι πέμπτο.

Το δεύτερο μισό της λίστας ανοίγει με τη Skoda Fabia (+3 θέσεις) και έβδομο είναι το Suzuki S-Cross πέφτοντας από την τρίτη θέση που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα. Το Toyota Yaris πλασάρεται όγδοο έχοντας απωλέσει πέντε θέσεις, το Hyundai Tucson υποχώρησε μόλις κατά μία θέση πέφτοντας στην ένατη, ενώ τη δεκάδα κλείνει η BMW X1, αμετάβλητη.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...