Το συλλεκτικό Citroen Ami χωρίς οροφή και πόρτες έρχεται Ελλάδα!

Η ειδική έκδοση του Ami με τα περιπετειώδη χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας. Δείτε πότε ξεκινούν οι παραγγελίες.

  • -
  • -

Η Citroen προχώρησε στη δημιουργία μιας ειδικής έκδοσης του Ami που θα παραχθεί σε εξαιρετικό περιορισμένο αριθμό μονάδων. Το αυτοκίνητο που θα λανσαριστεί με το όνομα «My Ami Buggy», προσδίδει μια ευχάριστη αίσθηση ελευθερίας, καθώς δεν έχει πόρτες ή οροφή, ενώ το ειδικό χρώμα αμαξώματος σε χακί με κίτρινες διακοσμητικές λεπτομέρειες ξεχωρίζει. Μια σειρά στοιχείων ενισχύουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του όπως τα προστατευτικά στους θόλους των τροχών, τους ενισχυμένους προφυλακτήρες και τις ποδιές, αλλά και τα διακριτικά χρυσά καλύμματα τροχών.

ami

Το λιλιπούτειο όχημα εξοπλίζεται με πολλά πρόσθετα αποκλειστικά αξεσουάρ, όπως διαφανή καλύμματα θυρών για την προστασία των επιβατών από τη βροχή, ένα αφαιρούμενο τσαντάκι με φερμουάρ για την αποθήκευση μικρών καθημερινών αντικειμένων, που τοποθετείται με ασφάλεια στο κέντρο του τιμονιού.

Πώς θα παραγγείλεις το My Ami Buggy

Η πώληση της ειδικής έκδοσης του Ami θα ξεκινήσει στις 20 Ιουνίου στις 10 π.μ μέσω του site του Citroën Ami  https://configurator.citroen.gr/ami. Θα παραχθεί σε μόλις 1.000 μονάδες και θα προσφέρεται σε 10 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

ami

Αυτή η περιορισμένης παραγωγής έκδοση, στηρίζεται στην βασική αρχή της ελευθερίας: χωρίς πόρτες και χωρίς οροφή - έτσι ώστε να απολαύσει κανείς τον ελεύθερο χρόνο του και να νιώσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στη φύση, μαζί με μια ευχάριστη αίσθηση ελευθερίας. Ωστόσο, για να προστατευτεί από τις καιρικές συνθήκες, έχουν προστεθεί και προστατευτικά στοιχεία εξοπλισμού.

Ειδικότερα, έχουν σχεδιαστεί νέα πλαστικά καλύμματα με φερμουάρ για να προστατεύουν τους επιβάτες από τις καιρικές συνθήκες. Αυτά έρχονται επιπρόσθετα της αντίστοιχης προστασίας της οροφής, προκειμένου να κλείνει η καμπίνα και να προστατεύει τους επιβάτες από τον αέρα, το κρύο ή τη βροχή. Για καθημερινή χρήση, όταν οι επιβάτες θέλουν φρέσκο αέρα, απλά αναδιπλώνουν τα καλύμματα προς τα πίσω και στη συνέχεια τα στερεώνουν στις κολόνες των θυρών με κλιπ. Σε περίπτωση που δεν τα χρειάζονται, υπάρχει η δυνατότητα τα καλύμματα να αφαιρεθούν πλήρως, και να αποθηκευτούν σε κάποιο γκαράζ.

ami

Η υφασμάτινη οροφή σε μαύρο χρώμα είναι αδιάβροχη και διαθέτει φερμουάρ, οπότε είναι πρακτική και εύκολη στο χειρισμό. Πλήρως ενσωματωμένο στη συνολική σχεδίαση του μοντέλου, χάρη στην ελαστικότητα του υφάσματος, το κάλυμμα της οροφής ταιριάζει απόλυτα στο στυλ του οχήματος. Ακόμα και όταν είναι τυλιγμένο, στηρίζεται σταθερά στο πίσω μέρος του οχήματος.

Διαβάστε επίσης: Citroen Ami: Οι 5 εκδόσεις του φτηνότερου ηλεκτρικού πόλης

Τα πλαίσια των θυρών και της οροφής, έχουν διαφοροποιηθεί για να στερεώνονται εκεί τα διάφανα καλύμματα θυρών και το μαλακό ύφασμα της οροφής, ώστε να ενσωματώνονται αρμονικά με το αμάξωμα για τέλεια εμφάνιση και προσεγμένο φινίρισμα. Στο μπροστινό μέρος, το πλαίσιο της οροφής έχει επεκταθεί σχηματίζοντας αλεξήλιο για τους επιβαίνοντες.

Φορητή τσάντα και ηχείο

ami

Ένα μοναδικό και ευφάνταστο διακοσμητικό στοιχείο του Ami Buggy είναι η φορητή τσάντα, η οποία διαθέτει φερμουάρ για να χρησιμοποιείται για την αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων. Το Ultimate Ears Boom από την άλλη, είναι ένα ελαφρύ ηχείο Bluetooth που μπορεί να μεταφερθεί εύκολα οπουδήποτε. Οι λάτρεις της μουσικής θα εκτιμήσουν τον ισχυρό και καθηλωτικό 360° ήχο. Αδιάβροχο και στιβαρό, με 15 ώρες αυτονομία μπαταρίας, θα προσφέρει μουσική υπόκρουση στις πιο αξέχαστες στιγμές των διαδρομών και όχι μόνο. Το ηχείο μέσα στο «My Ami Buggy», βρίσκει τη θέση του σε μια ειδική θήκη του ταμπλό, πίσω από το τιμόνι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...