Citroen Ami: Οι 5+1 εκδόσεις του μικρού ηλεκτρικού πόλης - Τιμή

Το μικρό ηλεκτρικό τετράτροχο της Citroen διατίθεται με μία πλήρη γκάμα εκδόσεων, για να καλύψει κάθε ανάγκη οικονομικής μετακίνησης στην πόλη.

  • -
  • -

Το πιο ξεχωριστό όχημα στην γκάμα της Citroen σήμερα, είναι αδιαμφισβήτητα το Ami. Οι λιλιπούτειες διαστάσεις του, σε συνδυασμό με το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, το καθιστούν ένα εύχρηστο εργαλείο για καθημερινή κίνηση που γλιτώνει πολύτιμο χρόνο από την ημέρα μας! Μια διαφορετική λύση μετακίνησης που δίνει στυλ, ενώ δεν απαιτεί δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου. Η απλή άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου που μπορεί να αποκτηθεί από την ηλικία των 16 ετών, αρκεί!

ami

Με μια φόρτιση το Citroen Ami μπορεί να καλύψει 75 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη. Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 45 km/h, ενώ φορτίζει ξανά μέσα σε 3 ώρες, από μια απλή παροχή των 220 V! Ο μηδενικός θόρυβος και οι ανύπαρκτοι ρύποι του σέβονται το επιβαρυμένο αστικό περιβάλλον, με την ευελιξία που παρέχει στον οδηγό να θυμίζει μοτοσυκλέτα.

Η πλήρης γκάμα του Citroen Ami στην Ελλάδα

Όλες οι εκδόσεις στις οποίες παράγεται το μικρό της Citroen, είναι διαθέσιμες και στη χώρα μας. Πρόκειται για τέσσερις επιβατικές εκδόσεις, αλλά και μία επαγγελματική, με μονοθέσια διαμόρφωση, αυξημένο χώρο φόρτωσης και την ονομασία Cargo. Όλες οι εκδοχές του Ami επιδοτούνται με 3.000 € από το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά.

Αυτός είναι ο αναλυτικός τιμοκατάλογος του Ami, με υπολογισμένη την επιδότηση:

  • Ami One 7.600 €
  • My Ami Colors 8.000 €
  • My Ami Pop 8.500 €
  • My Ami Tonic 8.750 €
  • My Ami Cargo 7.900 €

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε το Citroen Ami [video]

Να σημειωθεί ότι η έκδοση My Ami Tonic διατίθεται μόνο στην χώρα μας και σε άλλες 4 αγορές. Τοποθετημένη στην κορυφή της γκάμας, προσθέτει πολύχρωμα διακοσμητικά στοιχεία και πολλά αξεσουάρ, για να δημιουργήσει ένα πολύ εξωστρεφές από αισθητικής άποψης αποτέλεσμα.

ami

Στις παραπάνω εκδόσεις πριν λίγο καιρό προστέθηκε και το My Ami Buggy, με τιμή 9.750 €. Επειδή όμως πρόκειται για έκδοση περιορισμένης παραγωγής, η οποία θα παραχθεί μόνο σε 1.000 κομμάτια για όλες τις αγορές στις οποίες θα διατεθεί, όπως ήταν φυσικό έγινε ανάρπαστο, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να υπάρχει στην ελληνική σελίδα του μοντέλου αλλά ακριβώς από κάτω αναφέρει πως έχει εξαντληθεί!

Citroen My Ami Buggy

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...