Νέο video: Δοκιμάζουμε την Ford Mustang Mach-E RWD ER

Με ένα θρυλικό όνομα, σχεδόν 300 ίππους και πίσω κίνηση είναι ξεκάθαρα πως εμπνέεται από το pony car του παρελθόντος, επαναπροσδιορίζοντας την οδηγική ευχαρίστηση στην ηλεκτρική εποχή.

  • -
  • -

Φέρει ένα από το πιο διάσημα ονόματα που έχουν υπάρξει ποτέ στην αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά δεν προσπαθεί να μοιάσει στο κλασικό κουπέ του παρελθόντος. Αντιθέτως επαναπροσδιορίζεται ώστε να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν καλύτερα στην ηλεκτρική εποχή, συστήνοντας στο κοινό μία νέα οπτική οδηγικής ευχαρίστησης που μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει στην πλειοψηφία των ηλεκτρικών μοντέλων.

Η πραγματικότητα είναι πως η Ford Mustang Mach-E διαφέρει από τα περισσότερα ηλεκτρικά μοντέλα που κυκλοφορούν ανάμεσα μας σήμερα. Έχει προσωπικότητα, χαρακτήρα και σίγουρα δεν θα σε αφήσει αδιάφορο πίσω από το τιμόνι της. Από τη μικρότερη πισωκίνητη έκδοση των 269 ίππων, έως και την κορυφαία με το χαρακτηριστικό GT και τους δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν συνδυαστικά 487 ίππους, η Mach-E έχει τον τρόπο της για να σου προκαλέσει το ενδιαφέρον.

Διάβασε εδώ την αναλυτική δοκιμή της Ford Mustang Mach-E RWD ER

Στη δική μας περίπτωση, η έκδοση που δοκιμάζουμε έχει ισχύ που αγγίζει σχεδόν τους 300 ίππους, που παράγεται από έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος και εντοπίζεται στον πίσω άξονα. Επιπλέον, η μπαταρία που δίνει ενέργεια στο εντυπωσιακό SUV είναι αυτή με χωρητικότητα 98 kWh, η οποία και χαρίζει αυτονομία που φτάνει θεωρητικά έως και τα 610 km!

Δες πως όλα τα παραπάνω εφαρμόζονται στην πράξη στην νέα μας video-δοκιμή!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...