Renault Clio με LPG και… χωρίς Τέλος Ταξινόμησης!

Ασυναγώνιστο πακέτο οικονομίας προσφέρει το Renault Clio, το οποίο «καίει» υγραέριο, το φθηνότερο καύσιμο της αγοράς, ενώ, παράλληλα, η αντιπροσωπεία κάνει δώρο το τέλος ταξινόμησης.

  • -
  • -

Το Renault Clio μετράει 5 απόλυτα επιτυχημένες γενιές. Ανέκαθεν, το γαλλικό μοντέλο ήταν συνώνυμο της δυναμικής οδηγικής συμπεριφοράς, της ελκυστικής σχεδίασης, αλλά και της ασυναγώνιστης αποδοτικότητας. Σήμερα, είναι η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσει κανείς ένα Clio, καθώς το δημοφιλές supermini έχει να επιδείξει πλεονεκτήματα που είναι αδύνατο να περάσουν απαρατήρητα… 

Πραγματική οικονομία, κάθε μέρα

Το σημαντικότερο όπλο του Renault Clio είναι η έκδοση LPG της γκάμας. Πιο συγκεκριμένα, ο τρικύλινδρος turbo κινητήρας 1.0 TCe των 100 ίππων είναι σε θέση να καταναλώνει υγραέριο-LPG, εκτός από βενζίνη, μειώνοντας το κόστος μετακίνησης σε αξιοθαύμαστα επίπεδα. Το LPG είναι το φθηνότερο καύσιμο της αγοράς, με τιμή ακόμη και κάτω από 0,80 € ανά λίτρο, κάτι που σημαίνει ότι οι επισκέψεις στο πρατήριο δεν είναι πια… εφιάλτης. Επιπλέον, ο συνδυασμός δύο δεξαμενών καυσίμων, μια για τη βενζίνη και μια για το υγραέριο, εξασφαλίζει αυτονομία που τα 1.200 km ανά γέμισμα. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ελαστικός κινητήρας των 100 ίππων παρέχει αξιοπρεπέστατες επιδόσεις στο Renault Clio, πάντα με σύμμαχο το κιβώτιο έξι σχέσεων με τη σωστή κλιμάκωση, ενώ παράγει πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου. 

Όλοι οι δρόμοι δείχνουν Clio LPG

Σήμερα, χάρη στην προσφορά της ελληνικής αντιπροσωπείας, προσφέρεται όφελος έως 2.200 € για την αγορά του Renault Clio LPG. Συγκεκριμένα, η εισαγωγική κάνει δώρο το τέλος ταξινόμησης (έως 2.200 €) αποκλειστικά στην έκδοση υγραερίου, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα η τιμή εκκίνησης να ξεκινά από μόλις 18.790 €! Κάπως έτσι, το Renault Clio LPG είναι για πρώτη φορά η φθηνότερη επιλογή σε ολόκληρη την γκάμα του μοντέλου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν μια αντιπροσωπεία της Renault για να υπολογισθεί με ακρίβεια το όφελος που προκύπτει από την προσφορά, αφού το τέλος ταξινόμησης είναι κυμαινόμενο και μεταβάλλεται από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο, ανάλογα τον εξοπλισμό. 

Οικονομία χωρίς πειραματισμούς

Το υγραέριο λόγω της χαμηλής τιμής του έχει γίνει πολύ δημοφιλές στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Στην περίπτωση του Renault Clio όμως, η εργοστασιακή εφαρμογή του κιτ υγραεριοκίνησης εγγυάται την απροβλημάτιστη λειτουργία, με την απαραίτητη πιστοποίηση ασφάλειας σε όλα τα επίπεδα. Τόσο η δεξαμενή, όσο και το κύκλωμα τροφοδοσίας του κινητήρα, πληρούν τα υψηλότερα στάνταρ που θέτει μια κορυφαία εταιρεία όπως η Renault.

Παράλληλα, το Clio LPG, όπως και όλα τα Clio, συνοδεύεται από εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών, ώστε ο αγοραστής να αισθάνεται ξέγνοιαστος. Σε ό,τι αφορά τον ανεφοδιασμό με υγραέριο, το LPG υπάρχει σε κάθε σημείο της Ελλάδας

Κατά τα άλλα… Clio!

Τα πλεονεκτήματα του Renault Clio LPG δεν εξαντλούνται στην εκπληκτική οικονομία κατά την καθημερινή χρήση και στην ασυναγώνιστα χαμηλή τιμή αγοράς. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι ότι παραμένει… Clio! Οι παραδοσιακοί πελάτες του μοντέλου το εμπιστεύονται χάρη στην αποδοτικότητα, τη σχέση τιμής-αξίας και την αξιοπιστία, ενώ οι νεότεροι έλκονται από τη σύγχρονη εμφάνιση και τις κορυφαίες τεχνολογίες, μέχρι να ανακαλύψουν και τα υπόλοιπα.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η ψηλά τοποθετημένη οθόνη αφής, που φιλοξενεί το σύστημα πολυμέσων EASY LINK της Renault. Με εύχρηστη, δικτυωμένη πλοήγηση για αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος, συμβατότητα με Android Auto και AppleCarPlay και έξυπνα διαμορφωμένο μενού.

Άλλωστε, το Renault Clio προστατεύει τους επιβάτες του χάρη στα συστήματα αυτόματης πέδησης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, της υποβοήθησης διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας, αλλά και της λειτουργίας εντοπισμού πεζών και ποδηλατών, ειδικά σε συνθήκες μειωμένης ορατότητας. Έχοντας να επιδείξει και μια άνετη καμπίνα, αλλά και τον κορυφαίο χώρο αποσκευών της κατηγορίας του, το Renault Clio LPG είναι η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα του σύγχρονου αγοραστή.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το νέο Renault Clio LPG με ένα κλικ εδώ!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...