H NΕΜΟ δημιούργησε το νέο video της FlexCar με τον μπασκετικό Ολυμπιακό

Η ομάδα παραγωγής της NEMO σχεδίασε και υλοποίησε το video της FlexCar, επίσημου χορηγού του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού λίγο πριν το Final Four.

  • -
  • -

 Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού για το Final Four, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Κώστα Σλούκας, ο MVP της Ευρωλίγκας Σάσα Βεζένκοφ, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο Thomas Walkup και ο Tarik Black μίλησαν για αυτοκίνητα και για τη συμπεριφορά των συμπαικτών τους πίσω από το τιμόνι, στο video παραγωγής της ΝΕΜΟ για λογαριασμό του μεγάλου χορηγού της ομάδας, της FlexCar.

flexcar

Ξεκαρδιστικές ατάκες, φιλικά «καρφώματα», αποκαλυπτικές απαντήσεις για τις προσωπικές προτιμήσεις των συμπαικτών τους και αστείες ιστορίες από… αμήχανες στιγμές της καθημερινότητάς τους. Το video αυτό τα έχει όλα.

Τους ζητήσαμε να «δώσουν» τον χειρότερο οδηγό της ομάδας και τον πιο αδέξιο στο παρκάρισμα, αλλά και να επιβραβεύσουν τον καλύτερο στο τιμόνι. Τους ρωτήσαμε ποιος έχει την πιο ανυπόφορη playlist μουσικής στο αυτοκίνητο. Τους βάλαμε να επιλέξουν αυτοκίνητο για το πρώτο ραντεβού, αλλά και παρέα, αυτοκίνητο και προορισμό για το ιδανικό roadtrip. Και κάποιοι την πάτησαν, όταν «πήγαμε να τους ψαρώσουμε», όπως είπε ο Αρχηγός Κώστας Παπανικολάου, με τεχνικές ερωτήσεις-παγίδα.  

flexcar

Η ομάδα της ΝΕΜΟ εμπνεύστηκε το concept, δημιούργησε το σενάριο και υλοποίησε στο ΣΕΦ το γύρισμα με τις υψηλότερες προδιαγραφές παραγωγής. Ο επαγγελματισμός αλλά και η πραγματικά φιλική ατμόσφαιρα έδωσαν ένα αποτέλεσμα που βγάζει γέλιο αλλά και ειδήσεις.

Απολαύστε το video, όπως απολαύσαμε το γύρισμα. Σύσσωμη η ομάδα της ΝΕΜΟ και του GOCAR εύχεται στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού να σηκώσει το ευρωπαϊκό.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...