Final Four - Ολυμπιακός: Πώς «κολλάνε» τα κυθνιώτικα με την country μουσική; Δες το βίντεο για να καταλάβεις.

Απέναντι στην κάμερα της FlexCar οι παίκτες του Ολυμπιακού αποκαλύπτουν ποιος συμπαίκτης τους ακούει τη χειρότερη μουσική στο αυτοκίνητο!

  • -
  • -

H FlexCar, επίσημος χορηγός του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού ανέκρινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στους Κώστα Παπανικολάου, Κώστα Σλούκα, Σάσα Βεζένκοφ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Thomas Walkup και Tarik Black θέτοντας τους ερωτήματα που αφορούν τη σχέση τους με το αυτοκίνητο, αλλά και τις συνήθειες τους! Η βασική συντροφιά σε κάθε είδους διαδρομή είναι η μουσική. Τα γούστα ποικίλουν και σίγουρα οι απόψεις διίστανται. Στο ερώτημα ποιος ταξιδεύει με τη χειρότερη μουσική υπόκρουση στο αυτοκίνητο προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια! Οι Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού απάντησαν ομόφωνα, ενώ οι Αμερικανοί άσσοι των ερυθρολεύκων αν και δυσκολεύτηκαν κατέληξαν σε έναν συγκεκριμένο συμπατριώτη τους. Δείτε τι ακριβώς είπαν στο φακό της FlexCar στο παρακάτω βίντεο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Final4 και στόχος είναι η κατάκτηση του 4ου Πρωταθλήματος Ευρώπης. Οι ερυθρόλευκοι είχαν φέτος το καλύτερο ρεκόρ στη Euroleague, με τους αντιπάλους να παραδέχονται πως στη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς απέδωσε το καλύτερο μπάσκετ. Έχοντας ήδη κατακτήσει το Κύπελο Ελλάδας και το Super Cup, ο Ολυμπιακός στοχεύει για ακόμα ένα τρόπαιο και αναμφίβολα το σημαντικότερο της χρονιάς! Η FLexCar, η οποία από φέτος έχει αναβαθμισμένο ρόλο αποτελώντας επίσημο χορηγό της ΚΑΕ Ολυμπιακός και είναι σύμμαχος στην προσπάθεια της ομάδας να εκπληρώσει τους υψηλούς στόχους της. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...