Video: Μέσα στο εργοστάσιο κατασκευής του Renault Austral

Το νέο, υβριδικό C-SUV της Renault διαθέτει μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στην Ισπανία. Ας δούμε λοιπόν πως κατασκευάζεται, βήμα-βήμα.

  • -
  • -

Πριν από λίγους μήνες, η Renault μας αποκάλυψε το Austral, τη νέα της πρόταση στην κατηγορία των οικογενειακών C-SUV με μια πληρέστατη γκάμα υβριδικών κινητήρων, μεγάλους χώρους και εντυπωσιακή εμφάνιση! Αν και κυκλοφορεί λίγο καιρό, το γαλλικό μοντέλο έχει καταφέρει ήδη να συγκεντρώσει πάνω του το ενδιαφέρον λόγω του ολοκληρωμένου χαρακτήρα του. Φυσικά, ένα νέο αυτοκίνητο με κορυφαίες τεχνολογίες απαιτεί και μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής, ώστε να κατασκευάζεται γρήγορα, αλλά και με υποδειγματική προσοχή στη λεπτομέρεια.

Πού κατασκευάζεται το νέο Renault Austral;

Η παραγωγή του νέου Renault Austral γίνεται στις εγκαταστάσεις της Renault στην Palencia της Ισπανίας. Η γαλλική φίρμα έχει δημιουργήσει ένα κορυφαίων προδιαγραφών εργοστάσιο, το οποίο λειτούργησε για πρώτη φορά το 1978. Έκτοτε ανανεώνεται συχνά, αποκτώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε επίπεδο παραγωγής αυτοκινήτων. Αυτή τη στιγμή, εκτός από το Renault Austral, εκεί φτιάχνεται και το σύγχρονο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας, το Megane E-Tech. Σύμφωνα με τη Renault τα οχήματα που βγαίνουν από τη συγκεκριμένη μονάδα παραγωγής, καταλήγουν σε περισσότερες από 50 χώρες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το εργοστάσιο απασχολεί προσωπικό 2.167 ατόμων (στις 31 Δεκέμβρη του 2022), ενώ διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ISO, που εγγυώνται τις υψηλές προδιαγραφές που πληρούνται. Το video που ακολουθεί προέρχεται από το διάσημο κανάλι “FRAME” στο YouTube και μπορούμε να δούμε όλα τα στάδια παραγωγής του Renault Austral, από τη διαδικασία της βαφής μέχρι τη συναρμολόγηση του οχήματος, πριν τα αυτοκίνητα κυλήσουν τους τροχούς τους και βγουν από το εργοστάσιο.

Δείτε ακόμη: Η video-δοκιμή του νέου Renault Austral

Μετά την παραγωγή του Renault Austral, το video μας δείχνει την αντίστοιχη διαδικασία κι άλλων μοντέλων, όπως του Hyundai Tucson, των Nissan Qashqai/Juke και του Volvo XC40. Δείτε το video:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...