Αστυνομικό τμήμα βάζει τέλος στα θερμικά - Όλα ηλεκτρικά πλέον!

Αγοράζοντας 20 αυτοκίνητα της Tesla και εγκαθιστώντας 30 σημεία φόρτισης, προσβάσιμα και για το κοινό, αυτό το αστυνομικό τμήμα γίνεται εντελώς «πράσινο»!

  • -
  • -

Το αστυνομικό τμήμα της Νότιας Πασαντίνα στη Νότια Καλιφόρνια κάνει ένα προοδευτικό βήμα προς την αειφορία, αποφασίζοντας να έχει από εδώ και στο εξής αποκλειστικά ηλεκτρικά μοντέλα στον στόλο του. Το τμήμα ανακοίνωσε πρόσφατα το σχέδιό του να αποκτήσει 20 οχήματα Tesla, αποτελούμενα από 10 Model Y και 10 Model 3, για διάφορες επιχειρήσεις επιβολής του νόμου, συμπεριλαμβανομένων των περιπολιών αλλά όχι μόνο.

Ο αρχηγός Brian Solinsky του αστυνομικού τμήματος της Νότιας Πασαντίνα τόνισε την ενδελεχή εξέταση του τμήματος για το θέμα, δηλώνοντας ότι η απόφαση για τη μετάβαση σε ηλεκτρικά οχήματα ελήφθη μετά από μια ολοκληρωμένη έρευνα που διήρκεσε πέντε με έξι χρόνια. Το τμήμα διαπίστωσε ότι τα Tesla θα προσέφεραν καλύτερη επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα, ενώ ταιριάζουν πλήρως με τη δέσμευσή του σώματος να ενισχύσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

tesla-model-3-astinomia-astynomia-astinomikos-astynomikos-peripoliko-ilektriko

Γιατί το αστυνομικό τμήμα κάνει τη μετάβαση σε αποκλειστικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα;

Για την υποστήριξη αυτής της μετάβασης, θα υπάρξει συνεργασία με την Unplugged Performance, μια γνωστή εταιρεία που ειδικεύεται στην προσαρμογή και τον εξοπλισμό οχημάτων Tesla. Η συνεργασία αυτή θα διασφαλίσει ότι ο στόλος της αστυνομίας θα είναι βελτιστοποιημένος ώστε να ανταποκρίνεται στις ειδικές απαιτήσεις της επιβολής του νόμου, επιτρέποντας στους αστυνομικούς να εκτελούν τα καθήκοντά τους αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Δείτε ακόμα: Δείτε ποια χώρα επέλεξε το Nissan Leaf ως περιπολικό

Ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα της υιοθέτησης των ηλεκτρικών οχημάτων της Tesla είναι το πολύ καλό ιστορικό αξιοπιστίας τους, το οποίο μειώνει σημαντικά το κόστος συντήρησης για το αστυνομικό τμήμα. Επιπλέον, τα πρωτοποριακά συστήματα ασφαλείας και τα χαρακτηριστικά πρόληψης συγκρούσεων της Tesla αναμένεται να ενισχύσουν την ασφάλεια των αστυνομικών, παρέχοντας ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεών τους.

Εκτός από τα περιβαλλοντικά οφέλη, η μετάβαση σε έναν αμιγώς ηλεκτρικό στόλο Tesla προσφέρει αδιαμφισβήτητη εξοικονόμηση κόστους για το αστυνομικό τμήμα. Μειώνοντας τα έξοδα καυσίμων και συντήρησης που σχετίζονται με τα συμβατικά οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, η Νότια Πασαντίνα είναι έτοιμη να κάνει σημαντικά βήματα στην αποδοτικότερη κατανομή των πόρων.

astinomikos-astynomikos-peripoliko-ilektriko-tesla

Το αστυνομικό τμήμα της Νότιας Πασαντίνα ανοίγει το δρόμο για ακόμα περισσότερα ηλεκτρικά περιπολικά

Η προσέγγιση του αστυνομικού τμήματος της Νότιας Πασαντίνα χρησιμεύει ως παράδειγμα για άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου, προκειμένου να εξετάσουν τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών οχημάτων στις επιχειρήσεις τους. Μέσω αυτής της μετάβασης, το τμήμα όχι μόνο βελτιώνει τις επιχειρησιακές του δυνατότητες, αλλά συμβάλλει και σε ένα πιο πράσινο και καθαρότερο μέλλον.

Με τη στροφή στα ηλεκτρικά οχήματα, το αστυνομικό τμήμα της Νότιας Πασαντίνα δημιουργεί ένα προηγούμενο, αποδεικνύοντας ότι οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου μπορούν να συνδυάσουν με επιτυχία την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την αποδοτικότητα, διατηρώντας παράλληλα τη δέσμευσή τους για δημόσια ασφάλεια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...