Δείτε ποια χώρα επέλεξε το Nissan Leaf ως περιπολικό

Στα χρώματα της αστυνομίας ντύθηκε το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Leaf

  • -
  • -

Το αστυνομικό σώμα των Carabinieri στη γειτονική Ιταλία, πρόσθεσε 52 αμιγώς ηλεκτρικά Nissan Leaf στο στόλο του, τα οποία μάλιστα θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες συγκεκριμένου τμήματος. Τα ιαπωνικό ηλεκτρικά οχήματα θα τα οδηγούν οι αστυνομικοί που είναι υπεύθυνοι για την προστασία των εθνικών πάρκων και της βιοποικιλότητας στα φυσικά καταφύγια της ιταλικής επικράτειας. Πρόκειται για ένα έργο που χρηματοδοτήθηκε από το ιταλικό Υπουργείο Περιβάλλοντος και Προστασίας, σύμφωνα με το εθνικό σχέδιο για την απανθρακοποίηση και την περιβαλλοντική αειφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ NISSAN LEAF

Η Nissan είναι πρωτοπόρος και παγκόσμια ηγέτιδα στην αγορά των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων μαζικής παραγωγής, με το Leaf  να συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια κυκλοφορίας.  Από την πρωτοποριακή πρώτη γενιά του 2010 έως το Leafe + που κυκλοφόρησε το 2019, οι 500.000 αγοραστές που επέλεξαν το Leaf, βοήθησαν τους οδηγούς σε όλο τον κόσμο να συνειδητοποιήσουν τα οφέλη των ηλεκτρικών οχημάτων, τόσο από άποψη βιωσιμότητας όσο και στην καθημερινή τους ζωή.  Έχοντας διανύσει  περισσότερα από 14,8 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα  χωρίς καυσαέρια από το 2011, οι ιδιοκτήτες  των Leafσε όλο τον κόσμο έχουν βοηθήσει στην αποτροπή περισσότερων από 2,4 δισεκατομμυρίων κιλών εκπομπών CO2.

Το Leaf είναι γνήσιος εκφραστής του Nissan Intelligent Mobility, του στρατηγικού πλάνου της Nissan που επαναπροσδιορίζει την προσφορά ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών και αντιπροσωπεύει την εξέλιξη της τεχνολογίας που εφαρμόζεται στην κινητικότητα, χάρη στα  προηγμένα συστήματα υποστήριξης της οδήγησης, όπως το e-Pedal, το ProPILOT Park και το ProPILOT. Η δέσμευση της Nissan για περιβαλλοντική αειφορία επεκτείνεται χάρη στο σχέδιο “εξηλεκτρισμού” της γκάμας της, το οποίο στοχεύει στη  διεύρυνση της παρουσίας της στα EVs, συμπεριλαμβανομένου του e-POWER, με περισσότερες από 1 εκατομμύριο πωλήσεις τέτοιων οχημάτων,  έως το τέλος της χρήσης 2023.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...