Ολική επαναφορά στο Nissan σας με έκπτωση 20% για αυτό το καλοκαίρι

Μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος προσφορών All Clear Service, η Nissan προσφέρει δωρεάν έλεγχο ασφαλείας και μοναδικά οφέλη σε όσους επισκεφτούν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της.

  • -
  • -

Μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος προσφορών All Clear Service, η Nissan τονίζει
τον Δωρεάν Έλεγχο Ασφαλείας Υψηλών Προδιαγραφών από τα εξουσιοδοτημένα
συνεργεία της, όπως και τα Μοναδικά Οφέλη για τους κατόχους των αυτοκινήτων της
μάρκας.

Αυτό το καλοκαίρι κάντε Ολική Επαναφορά στο δικό σας Nissan, με 20% Έκπτωση και στα Ανταλλακτικά Service και στα Ανταλλακτικά Επισκευής και στα Γνήσια Αξεσουάρ! 

nissan

Επωφεληθείτε τώρα από την ξεχωριστή καλοκαιρινή προσφορά της Nissan και κερδίστε:

  • Δωρεάν Καλοκαιρινό Έλεγχο 20 Σημείων
  • 20% Έκπτωση στα Ανταλλακτικά Service και στα Ανταλλακτικά Επισκευής (περιλαμβάνονται: μπαταρία, τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες, ταμπούρα, συμπλέκτης, αμορτισέρ, εξάτμιση, εξωτερικοί ιμάντες, σετ ιμάντα χρονισμού, προθερμαντήρες, θερμοστάτης)
  • 20% Έκπτωση στα Γνήσια Αξεσουάρ Nissan
  • Δωρεάν Οδική Βοήθεια για 1 έτος, με Πανευρωπαϊκή Κάλυψη

Δείτε επίσης: Νέα Suzuki Avenis 125 και Address 125

H πραγματοποίηση τεχνικού ελέγχου και συντήρησης στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Nissan είναι απαραίτητη, προκειμένου να κινηθείτε με ασφάλεια αλλά και με μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Για αυτό φροντίζει το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Nissan, με κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία και γνήσια ανταλλακτικά που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...