Audi-VW-Skoda: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο με κρατική επιδότηση την ίδια ημέρα

Η κρατική επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» προβλέπει έως και 8.000 € κίνητρο αγοράς ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Σε ποιες εταιρείες δεν χρειάζεται να περιμένεις ώστε να τη λάβεις;

  • -
  • -

Η Kosmocar, πρωτοπορώντας στην ελληνική αγορά σε κορυφαίες υπηρεσίες προς τους πελάτες της, ενημερώνει το κοινό για μία ακόμη πρωτοβουλία της, σε συνεργασία με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Volkswagen, Audi και Skoda, που έχει ως στόχο τη διευκόλυνση στην απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου και την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

Με προτεραιότητα την εξυπηρέτηση και την διευκόλυνση του πελάτη στην διαδικασία της επιδότησης από την πολιτεία στο πλαίσιο του 2ου κύκλου του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar αξιοποιεί την δυνατότητα εκχώρησης που παρέχει το πρόγραμμα, προσφέροντας  ευκολία και αμεσότητα για τον πελάτη στην απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Επιδότηση ηλεκτρικού αυτοκινήτου χωρίς αναμονή; Γίνεται!

Πιο αναλυτικά, ο πελάτης των δημοφιλών ηλεκτρικών μοντέλων Volkswagen, Audi και Skoda, μπορεί να επωφεληθεί άμεσα το ποσό της επιδότησης, που φτάνει έως και τις 8.000 €, χωρίς καμία αναμονή, απολαμβάνοντας άμεσα το νέο του ηλεκτρικό όχημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δεδομένα για την πληρωμή της επιδότησης στους δικαιούχους δείχνουν ότι το ποσό καθυστερεί αρκετό καιρό μέχρι να πιστωθεί στον λογαριασμό τους, κάτι που προκαλεί σχετική αβεβαιότητα.

Δείτε ακόμη: Volkswagen ID.7 - Το ηλεκτρικό με 700 km αυτονομία

Έτσι λοιπόν, αγοράζοντας ένα Audi, Volkswagen ή Skoda από την ηλεκτρική γκάμα των εταιρειών, ο πελάτης βλέπει άμεσα το όφελος της κρατικής επιδότησης στην τιμή του αυτοκινήτου, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση που αποδεικνύει έμπρακτα ότι η Kosmocar σέβεται τον κόσμο που επισκέπτεται τις εκθέσεις της και προσφέρει πραγματικά κίνητρα αγοράς νέων αυτοκινήτων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν άμεσα το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Kosmocar Volkswagen, Audi και Skoda και να επωφεληθούν των σημαντικών προνομίων απόκτησης του ηλεκτρικού τους αυτοκινήτου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...