Τρελή καταδίωξη - Cadillac πέρασε μέσα από εστιατόριο: Δες το βίντεο

Θυμίζει σκηνή από ταινία δράσης, αλλά ήταν πραγματική καταδίωξη που σημειώθηκε στο κέντρο της Νέας Υόρκης.

  • -
  • -

Ο οδηγός της μαύρης Cadillac στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, προκάλεσε χάος στο κέντρο του Μανχάτταν. Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στην 30η οδό μεταξύ Madison και Park Avenues, καθώς υπήρχε μεγάλος κίνδυνος τραυματισμού των υπολοίπων οδηγών και πεζών. 

Πως εξελίχθηκε η καταδίωξη

Το βίντεο που κοινοποιήθηκε από την Alicia Reid του αμερικανικού δικτύου CBS News δείχνει τον οδηγό να σταματά στον δρόμο, με  περιπολικά να βρίσκονται πίσω του και δύο αστυνομικούς να στέκονται σε απόσταση από το αυτοκίνητο του δράστη. Ξαφνικά, η Cadillac επιταχύνει, επιχειρώντας να αποφύγει τα προπορευόμενα οχήματα. Περνά μέσα από ένα εστιατόριο, τινάζοντας στον αέρα τραπέζια και καρέκλες και χτυπώντας έναν πεζό. Το αυτοκίνητο συνεχίζει κατά μήκος του πεζοδρομίου πριν επιστρέψει στον κεντρικό δρόμο.

cops

Διαβάστε επίσης: Καταδίωξη με μοτοσικλέτες βγαλμένη από το Fast and Furious

Σε συνέχεια των επικίνδυνων ελιγμών του, ο οδηγός της Cadillac, ανέβηκε ξανά στο πεζοδρόμιο, χτυπώντας μία πινακίδα και έναν πυροσβεστικό κρουνό ενώ παραλίγο να παρασύρει πεζούς που περίμεναν στη διάβαση. Άλλα βίντεο δείχνουν το αυτοκίνητο να προσκρούει σε πολλά σταθμευμένα οχήματα καθώς αστυνομικοί προσπαθούν να σπάσουν το τζάμι στην πλευρά του συνοδηγού. Η εν λόγω Cadillac βρέθηκε τελικά αργότερα το βράδυ της Τετάρτης, εγκαταλελειμμένη στην East 31st Street, κοντά στη λεωφόρο Lexington, αναφέρει η New York Post. Ο οδηγός εικάζεται ότι διέφυγε πεζός και παραμένει ελεύθερος.

Δείτε το video:


Μέσα στο χάος, ένας αστυνομικός αναγκάστηκε να πηδήξει από το δρόμο του οχήματος που διέφυγε. Χτύπησε το κεφάλι του στο δρόμο προς τα κάτω, είπε η αστυνομία, οδηγώντας σε διάσειση. Δεν αναφέρονται άλλοι τραυματισμοί ως αποτέλεσμα του περιστατικού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...