Βόλος: Τον έπιασαν 6 φορές να οδηγεί μεθυσμένος!

Ο συγκεκριμένος οδηγός δεν φαίνεται να καταλαβαίνει πόσο επικίνδυνος είναι. Μήπως πρέπει να του αφαιρέσουν για πάντα το δίπλωμα;

  • -
  • -

Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί στον Βόλο όταν σταμάτησαν για έλεγχο έναν 55χρονο, ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο. Ο συγκεκριμένος κύριος είχε καταναλώσει τόσο μεγάλη ποσότητα αλκοόλ που με το ζόρι στέκονταν στα πόδια του.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο μέθης που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρου, βρισκόταν υπό την επίδραση οινοπνεύματος σε ποσοστό 1,79 mg/lt εκπνεόμενου αέρα κατά την πρώτη μέτρηση και 1,83 mg/lt κατά τη δεύτερη μέτρηση, η οποία έγινε μετά την παρέλευση 18 λεπτών της ώρας, με όριο το 0,25 mg/lt.

Τον πήγαν απευθείας αυτόφωρο

Φυσικά, με τόσο μεγάλη ποσότητα αλκοόλ που είχε στο αίμα του, οι αστυνομικοί τον οδήγησαν απευθείας στο αυτόφωρο, όπου αποφασίστηκε να κρατηθεί μέχρι την Παρασκευή, που ζήτησε να απολογηθεί.

Κατά την παραμονή του στο αυτόφωρο, ο παραβάτης ζήτησε να μην παραμείνει στο τμήμα, διότι όπως ισχυρίστηκε λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για τα μάτια του. Φυσικά, η δικαιολογία του δεν έπεισε κανέναν, με τον εισαγγελέα να τον ενημερώνει πως θα τύχει της αναγκαίας περίθαλψης στο κρατητήριο.

Δείτε αναλυτικά τα όρια και τα πρόστιμα για όσους οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως κατά την εξέταση του φακέλου του, διαπιστώθηκε πως έχει συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος, όχι μία φορά, ούτε δύο, αλλά έξι! Παρόλες τις ποινές και τα πρόστιμα που του έχουν επιβληθεί, συνεχίζει να πίνει και να πιάνει τιμόνι στα χέρια του.

Πηγή: gegonota.news

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...