Στέφανος Τσιτσιπάς: Με Aston Martin αξίας 1 εκατ. ευρώ στο Μονακό! [video]

Με μια απίθανη Aston Martin V12 Speedster εθεάθη ο διάσημος Έλληνας τενίστας στους δρόμους του Μονακό, τραβώντας φυσικά όλα τα βλέμματα.

  • -
  • -

Αν και δήλωνε φανατικός οπαδός της Tesla, ο διάσημος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, φαίνεται ότι έχει… ευρύτερο ενδιαφέρον για την αυτοκίνηση. Πιο συγκεκριμένα, «πιάστηκε» από τον φακό να κυκλοφορεί με ένα υπερσπάνιο τετράτροχο στους δρόμους του Μονακό, λίγο πριν τη συμμετοχή του στο τουρνουά της Βαρκελώνης. Πρόκειται για μια Aston Martin V12 Speedster, ένα άκρως συλλεκτικό αυτοκίνητο ειδικού χαρακτήρα που κατασκευάστηκε μόλις σε 88 μονάδες σε όλο τον κόσμο. Η τιμή του ως καινούργιο ήταν περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ, σήμερα όμως, η αξία του έχει εκτιναχθεί σε πολύ υψηλότερα επίπεδα λόγω της σπανιότητάς του.

Με ποια Aston Martin κυκλοφορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς;

Όπως είπαμε, πρόκειται για μια Aston Martin V12 Speedster, με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και επιδόσεις. Φυσικά η φιλοσοφία του συγκεκριμένου μοντέλου έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με τον φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα που πρεσβεύει η αγαπημένη μάρκα του Έλληνα τενίστα, η Tesla. Κινείται από έναν θηριώδη V12 βενζινοκινητήρα που αποδίδει 700 ίππους και εξασφαλίζει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,5 δευτερόλεπτα, μαζί με τελική ταχύτητα στα 300 km/h.

Δείτε ακόμη: 23 απίστευτα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν σε... αχυρώνα!

Η V12 Speedster θα μπορούσε να φτάσει ακόμη υψηλότερες ταχύτητες, όμως η Aston Martin την περιόρισε ηλεκτρονικά στα 300 km/h λόγω της έλλειψης παρμπρίζ. Όπως είναι λογικό με ένα τέτοιο αυτοκίνητο, η «βόλτα» του Στέφανου Τσιτσιπά στο Μονακό έκανε πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ταλαντούχος αθλητής εμφανίζεται με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Για την ακρίβεια, υπάρχουν video εδώ και μήνες που τον δείχνουν να βρίσκεται μέσα στη συγκεκριμένη Aston Martin V12 Speedster.

Παρακάτω ακολουθεί το video στο οποίο φαίνεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς να… βολτάρει με την υπερσπάνια Aston Martin των 700 ίππων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...