Νέα μάρκα μοτοσικλετών στην Ελλάδα από τον εισαγωγέα των Renault-Dacia

Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. η οποία φέτος κλείνει 10 χρόνια στην ελληνική αγορά, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με την αμερικανική UM Motorcycles.

  • -
  • -

Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., επίσημος αποκλειστικός εισαγωγέας των Renault και Dacia στην χώρα μας εδώ και 10 χρόνια, μόλις ανακοίνωσε την νέα του συνεργασία με την αμερικανικής καταγωγής UM Motorcycles, την οποία και θα εισάγει στην ελληνική αγορά!

Η UM Motorcycles γεννήθηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα το 1999. Από την πρώτη μέρα, οι ιδρυτές της UM Motorcycles, με γνώμονα την καινοτομία και το εξαιρετικό design, κατασκεύαζαν δίκυκλα και μοτοσυκλέτες που όχι μόνο καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών, αλλά και εντυπωσιάζουν για την ποιότητά τους.

Η αμερικανική μάρκα διαθέτει μια ευρεία γκάμα μοντέλων και στην ελληνική αγορά, που είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες ενός μεγάλου εύρους αγοραστών. Αιχμή του δόρατος αποτελεί ο εντυπωσιακός σχεδιασμός, που βασίζεται στη δουλειά των δικών της σχεδιαστών, καθώς και σε αναγνωρισμένα γραφεία σχεδιασμού, πάντα με στόχο τη δημιουργία μιας μοτοσικλέτας με χαρακτήρα. Παράλληλα, ξεχωρίζουν οι εφαρμοσμένες καινοτομίες στους τομείς της άνεσης και της ασφάλειας, όπως το σύστημα ασφαλείας LED 360 και το κάθισμα UM Comfort Gel,  που δημιουργούνται από το τμήμα R&D της εταιρείας.

um motorcycle

Η γκάμα UM Motorcycles απαρτίζεται από μοντέλα της κατηγορίας underbone (το λεγόμενο παπί), scooters και μοτοσυκλέτες που όλα τους έχουν ως κοινό γνώρισμα την υψηλή αισθητική και την εξαιρετική ποιότητα υλικών.

Δείτε ακόμη: Επίσημο: Οι μοτοσικλέτες της Peugeot ξανά στην Ελλάδα!

Τι μοντέλα θα έρθουν στην Ελλάδα;

Πιο συγκεκριμένα, η UM, στην πρώτη κατηγορία δίκυκλων, διαθέτει το Flash 125LX, ενώ στην κατηγορία των scooters διαθέτει τα Chill 125 (στις εκδόσεις Sport και Classic) και το XPEED 125RX. Τέλος, στην κατηγορία των μοτοσυκλετών διατίθενται τα Renegade 125 (στις εκδόσεις Sport, Commando και Freedom) και Renegade 300 (στις εκδόσεις Commando και Freedom).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...