FlexCar: Το ευέλικτο leasing αυτοκινήτου, τώρα χωρίς προκαταβολή!

Πιο εύκολη από ποτέ γίνεται η ευέλικτη χρονομίσθωση, χάρη στην προσφορά Zero FlexDeposit. Δείτε τα οικογενειακά και SUV μοντέλα για τα οποία ισχύει.

  • -
  • -

Θέλετε αυτοκίνητο χωρίς δεσμεύσεις, έτσι ώστε να έχετε απόλυτη ευελιξία αν αλλάξουν οι ανάγκες σας; Η λύση είναι η FlexCar, η οποία προσφέρει το πιο ευέλικτο leasing στην Ελλάδα. Με τη μοναδική της προσέγγιση, μπορείτε να μισθώσετε τώρα ένα αυτοκίνητο, αλλά αν διαπιστώσετε αργότερα ότι δεν είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας, να το αλλάξετε με ένα άλλο. Δεν χρειάζεται πλέον να κολλήσετε με ένα αυτοκίνητο που δεν ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας!

Ο Απρίλιος είναι κατεξοχήν ανοιξιάτικος μήνας και η FlexCar γιορτάζει αυτή την εποχή του χρόνου με τη μοναδική προσφορά Zero FlexDeposit: για επιλεγμένα μοντέλα, προσφέρει τη δυνατότητα μίσθωσης χωρίς το ποσό που κανονικά δίνεται ως εγγύηση, στην έναρξη της μίσθωσης. Με αυτή την προσφορά, λοιπόν, μπορείτε να ξεκινήσετε τη μίσθωση χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση πέρα από το πρώτο μίσθωμα.

flexcar-zero-flex-deposit-flexdeposit

Η καλύτερη στιγμή για να επωφεληθείτε από την προσφορά Zero FlexDeposit είναι τώρα, καθώς ο καιρός «ανοίγει» και η ύπαιθρος σας καλεί. Άλλωστε, η γκάμα των SUV της FlexCar είναι ιδανική για τις ανοιξιάτικες εκδρομές. Με άφθονο χώρο για επιβάτες και φορτίο, SUV όπως τα Jeep Renegade, Nissan Qashqai, Renault Arkana, αλλά και το εμβληματικό ηλεκτρικό sedan Tesla Model 3 παρέχουν την άνεση και την ευκολία που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την απόδραση από την καθημερινότητα.

Αυτά είναι τα αυτοκίνητα για τα οποία ισχύει η προσφορά Zero FlexDeposit:

Jeep Renegade Diesel Longitude

flexcar-jeep-renegade

Συμπαγές SUV, ιδανικό για οδήγηση στην πόλη αλλά και εκτός δρόμου περιπέτειες. Με τον πετρελαιοκινητήρα του και το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, θα έχετε τη δύναμη και τον έλεγχο που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση. Μίσθωσέ το από τη FlexCar!

Nissan Qashqai Petrol Premium

flexcar-nissan-qashqai

Κομψό και στιλάτο SUV, ιδανικό για όσους δίνουν προτεραιότητα στην άνεση και την αποδοτικότητα. Με τον βενζινοκινητήρα του και το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, θα έχετε μια ομαλή και ευέλικτη οδήγηση κάθε φορά. Μίσθωσέ το από τη FlexCar!

Renault Arkana Hybrid Dynamic E-Tech

flexcar-renault-arkana

Υβριδικό SUV, ιδανικό για τους οδηγούς με οικολογική συνείδηση. Με τον προηγμένο κινητήρα E-Tech και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, θα απολαμβάνετε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους: ισχύ και οικονομία καυσίμου. Μίσθωσέ το από τη FlexCar!

Tesla Model 3 Performance

flexcar-tesla-model3-model-3

Για τον οδηγό που θέλει να ζήσει από σήμερα το μέλλον αλλά θέλει και επιδόσεις, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το Tesla Model 3 Performance. Ένα ηλεκτρικό που διαθέτει εντυπωσιακή ισχύ και μια σειρά από χαρακτηριστικά αιχμής, όπως τεχνολογίας ημιαυτόνομης οδήγησης Autopilot. Μίσθωσέ το από τη FlexCar!

Όποιο μοντέλο της κι αν επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η FlexCar σας έχει καλύψει. Με τις ευέλικτες επιλογές χρηματοδοτικής μίσθωσης και την κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών, μπορείτε να μισθώσετε με σιγουριά και να απολαύσετε τη διαδρομή. Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Επωφεληθείτε από την προσφορά Zero FlexDeposit για τον Απρίλιο και καθίστε σήμερα πίσω από το τιμόνι του μοντέλου των ονείρων σας!

Δείτε εδώ όλη την γκάμα αυτοκινήτων της FlexCar

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...