Τρομακτικό τροχαίο με 3 Porsche και 4 νεκρούς – Δείτε το video

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όταν τα πανίσχυρα αυτοκίνητά τους ενεπλάκησαν σε ένα παράξενο τροχαίο δυστύχημα.

  • -
  • -

Ο απολογισμός του πρόσφατου τροχαίου που σημειώθηκε στον γερμανικό αυτοκινητόδρομο Autobahn στα σύνορα με την Ολλανδία ήταν τραγικός. Τρεις άνδρες ηλικίας 39, 42 και 56 ετών, καθώς και μια γυναίκα 37 ετών, άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, σε ένα συγκλονιστικό δυστύχημα.

porsche

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 42χρονος οδηγός μιας Porsche Cayman έχασε τον έλεγχο του οχήματος λόγω της βροχής στον Α3, λίγο έξω από τα σύνορα με την Ολλανδία. Το γερμανικό sportcar έσπασε τις προστατευτικές μπάρες και κατέληξε στο χαντάκι. Παρά τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης, οι δύο επιβάτες βγήκαν από το αυτοκίνητο, με τον 39χρονο οδηγό της δεύτερης Porsche που ακολουθούσε να σταματά για βοήθεια.

porsche

Οι τρεις στάθηκαν στην άκρη του αυτοκινητόδρομου περιμένοντας το γκρουπ των υπόλοιπων Porsche και ενημερώνοντας για το συμβάν τα σωστικά συνεργεία. Δυστυχώς, ελάχιστα λεπτά μετά, μια τρίτη Porsche που οδηγούσε ο 56χρονος ξέφυγε της πορείας στο ίδιο σημείο, παρασέρνοντας τους τρεις πεζούς.

porsche

Εκτός από τον συνοδηγό της τρίτης Porsche, όλοι οι υπόλοιποι σκοτώθηκαν. Αμφότεροι ήταν Ολλανδικής καταγωγής και συμμετείχαν σε event που διοργάνωσε λέσχη αυτοκινήτων από το Purmerend. Ο πρόεδρος της λέσχης έκανε λόγο για ένα τρομακτικό τροχαίο.

Έκαναν κόντρα οι τρεις Porsche;

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ενδεχόμενο τα τρία αυτοκίνητα να συμμετείχαν σε παράνομη κόντρα δεν υφίσταται από τα στοιχεία. Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για μια τραγωδία, που κανείς δεν φανταζόταν ότι μπορεί να συμβεί με τέτοιο τρόπο.

porsche

Δείτε εδώ Lamborghini να πιάνει τα 300 km/h και να τρακάρει

Ο συνεπιβάτης της τρίτης Porsche και μοναδικός επιζών του τραγικού δυστυχήματος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, προφανώς είναι αυτός που θα εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη και πως.

Έναρξη σε 0:03

Πηγή: 112nederland.nl

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...