Έτοιμοι για εκδρομή με το δικό σας SUV; Δείτε πόσο εύκολο είναι, με ευέλικτο leasing

Ο καιρός ανοίγει και οι εξορμήσεις στην φύση αρχίζουν να δείχνουν όλο και πιο ελκυστικές. Βρες το δικό σου SUV λοιπόν και ξεκίνα τα ταξίδια.

  • -
  • -

Μόλις μία ανάσα πριν από το Πάσχα και με τον ανοιξιάτικο καιρό να έχει έρθει για τα καλά πλέον, οι ευκαιρίες για εκδρομές και ταξίδια στην φύση πληθαίνουν, οπότε το μόνο που λείπει είναι το ιδανικό μεταφορικό μέσο και ο ορισμός της ημερομηνίας. Όσον αφορά το πρώτο μπορούμε να προτείνουμε όχι μόνο το είδος, αλλά και πού θα το βρεις.

Είναι ευρέως γνωστό ότι τα SUV είναι ο ιδανικός σύμμαχος για ταξίδια, καθώς προσφέρουν άνεση, χώρους για επιβάτες και αποσκευές και off-road ικανότητες για ατελείωτες εξερευνήσεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η δημοτικότητα του εν λόγω segment έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια, με το αγοραστικό κοινό να δείχνει την προτίμησή του στα μοντέλα με SUV και crossover χαρακτηριστικά.

Πού θα βρεις όμως το ιδανικό SUV για τις δικές σου ανάγκες σύντομα και εύκολα; Φυσικά στην Flexcar, η οποία προσφέρει το πιο ευέλικτο leasing.

Flexcar-adv-suv-2

Τι είναι το ευέλικτο leasing;

Ένας από τους πιο συνηθισμένους όρους που θα συναντήσεις στα περισσότερα συμβόλαια leasing, είναι η χρονική διάρκεια της μίσθωσης. Συνήθως, πρόκειται για περίοδο 48 μηνών, μέσα στην οποία ο χρήστης υποχρεώνεται να κρατήσει το αυτοκίνητο, χωρίς να έχει δικαίωμα άμεσης επιστροφής του αν δεν το χρειάζεται άλλο ή αλλαγής, σε περίπτωση που θέλει να το αντικαταστήσει με διαφορετικό μοντέλο.

Ακριβώς εκεί είναι που «χτυπά» η Flexcar. Βλέποντας τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι, προσφέρει έναν άκρως προσωποποιημένο τρόπο χρήσης των αυτοκινήτων της. Αρχικά, το συμβόλαιο είναι αορίστου χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κρατήσεις το αυτοκίνητό σου όσο θέλεις: ακόμη και πάνω από το συνηθισμένο όριο των 48 μηνών ή να το επιστρέψεις νωρίτερα. Με απλά λόγια, κρατάς το όχημα όσο το χρειάζεσαι, δίχως να περιορίζεσαι από όρους και έξτρα χρεώσεις, με μοναδικό τίμημα την αξία του FlexDeposit, που ισούται με δύο μηνιαία μισθώματα.

Flexcar-adv-suv-3

Δωρεάν αλλαγή αυτοκινήτου

Στην FlexCar, υπάρχει ευελιξία αλλαγής αυτοκινήτου όποτε το θελήσεις. Για πελάτες με συνολική διάρκεια συμβολαίου άνω των 24 μηνών, δεν επιβάλλεται καμία απολύτως χρέωση στην αλλαγή αυτοκινήτου, πέρα από τη διαφορά που προκύπτει στο αντίτιμο του μηνιαίου μισθώματος μεταξύ των δύο μοντέλων. Αν ο χρήστης θελήσει να αλλάξει αυτοκίνητο πριν κλείσει 24 μήνες από την έναρξη συνεργασίας του με την FlexCar, τότε μπορεί να το κάνει, πληρώνοντας μόνο το FlexDeposit.

Τεράστιος στόλος μοντέλων SUV

Στην FlexCar θα βρεις τα πιο δημοφιλή μοντέλα της αγοράς, για να επιλέξεις αυτό που καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες σου. Η ευρεία γκάμα σε τύπους, εκδόσεις και συστήματα κίνησης, προσφέρει απόλυτη ευελιξία και στην επιλογή οχήματος. Εάν ψάχνεις για SUV θα βρεις επιλογές που ξεκινούν από 356 €/μήνα, ενώ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε βενζινοκίνητα, πετρελαιοκίνητα, υβριδικά και αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

Πάτησε εδώ για να εξερευνήσεις τον στόλο της Flexcar

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...