Video: Ανατριχιαστικό ατύχημα στην Περιμετρική Πάτρας!

Οδηγός χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, τουμπάρει και καταλήγει πάνω σε δέντρο, περνώντας ξυστά από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που κινούνταν στο σημείο.

  • -
  • -

Ένα τρομακτικό ατύχημα κατέγραψε η κάμερα που είχε τοποθετημένη στο παρμπρίζ του ένας οδηγός στην Πάτρα, όταν το μαύρο αυτοκίνητο που θα δείτε στο video χάνει τον έλεγχο και καταλήξει τουμπαρισμένο πάνω σε δέντρο. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, 27 Μαρτίου, λίγο μετά τις 7 το πρωί στην Περιμετρική της Πάτρας.

Αρχικά, ο ανυποψίαστος οδηγός είδε ένα μαύρο sedan να τον προσπερνά με μεγάλη ταχύτητα από δεξιά. Αφού πραγματοποίησε δύο επικίνδυνους ελιγμούς ώστε να προσπεράσει τα αυτοκίνητα που κινούνταν εκείνη την στιγμή στο σημείο, τότε ο οδηγός του μαύρου Mazda 3 προσπάθησε να στρίψει την αριστερή στροφή που ακολουθούσε μετά το τούνελ, αλλά μάταια. Η ταχύτητα ήταν πολύ υψηλή, με αποτέλεσμα να αποσταθεροποιηθεί το αυτοκίνητο και να χάσει τον έλεγχο. Στην συνέχεια το αυτοκίνητο τούμπαρε και αφού πέρασε ξυστά μπροστά από ένα pick-up που βρισκόταν στην δεξιά λωρίδα κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο!

Δείτε ακόμη: Ατύχημα με ηλεκτρικό: Πώς γλιτώνω την ηλεκτροπληξία;

Ευτυχώς, ο οδηγός βγήκε αλώβητος από το τρακαρισμένο όχημα έχοντας ελάχιστες μόνο εκδορές. Ιδανικό σενάριο δεδομένου του ατυχήματος, το οποίο λογικά θα τον κάνει να ξανασκεφτεί τον τρόπο με τον οποίο κινείται σε δημόσιο δρόμο. Το συγκεκριμένο video αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα των κινδύνων που παραμονεύουν στους δρόμους τόσο από πλευράς απερίσκεπτων οδηγών, αλλά και από πλευράς υποδομών.

Δείτε το video από την στιγμή του ατυχήματος στο απόσπασμα που ακολουθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...