Νέα σειρά του Netfilx για τον Ayrton Senna - Ποιος θα τον υποδυθεί;

To Netflix προχωρά στην παραγωγή σειράς με τη ζωή του Ayrton Senna, με Βραζιλιάνο ηθοποιό να αναλαμβάνει να υποδυθεί τον τρεις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της F1

  • -
  • -

Οι ταινίες με θέμα το μηχανοκίνητο αθλητισμό αποτελούν σημείο των καιρών, με το Rush, αλλά και το Ford Vs Ferrari να έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές. Το Netflix με τη σειρά Drive to Survive διαπίστωσε ότι το κοινό έχει μεγάλο ενδιαφέρον για παραγωγές αυτού του είδους, και δεν είναι τυχαίο πως η συγκεκριμένη σειρά βρίσκεται ήδη στον 5ο κύκλο! Έτσι, η γνωστή πλατφόρμα θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη τη ζωή του τρεις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της F1, Ayrton Senna, σε μία σειρά που θα έχει διάρκεια έξι επεισοδίων. Το δύσκολο ρόλο να ενσαρκώσει τον σπουδαίο Βραζιλιάνο πιλότο, θα αναλάβει ο συμπατριώτης του Gabriel Leone, ο οποίος έγινε διάσημος στην πατρίδα του με την ταινία Dom του Amazon Prime. 

Δείτε ακόμη: Οι δέκα κορυφαίες στιγμές του Ayrton Senna! [video]

Τι λέει ο πρωταγωνιστής;

Η σειρά θα ξεκινάει με την άφιξη του Senna στη Μ. Βρετανία και την προσπάθεια του να αναρριχηθεί στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου, μεταφέροντας τις χαρές, τις λύπες, τους θριάμβους, μέχρι και το θάνατο του το Μάιο του 1994 στο GP του San Marino. Μετά την ανάληψη του ρόλου, ο ίδιος ο Leone δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι τεράστια ευθύνη, αλλά και τιμή, να αναλάβω να ενσαρκώσω ένα είδωλο όπως είναι ο Senna. Πρόκειται για μία προσωπικότητα που ενέπνευσε εκατομμύρια ανθρώπους και έναν ολόκληρο λαό, επιδεικνύοντας σε όλο τον κόσμο το ταλέντο της Βραζιλίας. Γνωρίζοντας ότι μέσω της πλατφόρμας του Netflix θα δουν τη σειρά εκατομμύρια τηλεθεατές, μπορώ να πω ότι είναι η σημαντικότερος ρόλος που έχω αναλάβει στην καριέρα μου.»

Δείτε ακόμη: Αναδρομή στον Senna την ημέρα των γενεθλίων του

Πότε θα κυκλοφορήσει

Την ευθύνη της παραγωγής θα έχει η βραζιλιάνικη εταιρεία Gullane, ενώ οι συντελεστές έχουν τη συγκατάθεση της οικογένειας του Ayrton Senna. Αξίζει να σημειώσουμε, πως το αρχικό πλάνο ανέφερε ότι η σειρά θα προβαλλόταν το 2022 και όπως όλα δείχνουν αναμένεται στη μικρή οθόνη το 2024. Πάντως, οι λάτρεις του Βραζιλιάνου πιλότου έχουν ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζουν τα δικά τους τρέιλερ στο YouTube, ανυπομονώντας για τη σειρά που θα μεταφέρει τη ζωή του Senna στην τηλεόραση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...