Ποιοι αγοραστές ηλεκτρικών Hyundai κερδίζουν δωρεάν φόρτιση;

Η Hyundai συνοδεύει την έναρξη πωλήσεων του Ioniq 6 στις ΗΠΑ με 2 χρόνια δωρεάν χρήσης ενός δικτύου με 800 ταχυφορτιστές σε όλη τη χώρα.

  • -
  • -

Η Hyundai ανακοίνωσε ότι το Ioniq 6 που θα κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα συνοδεύεται από 2 χρόνια δωρεάν φόρτισης σε σταθμούς του δικτύου Electrify America. Το Ioniq 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2023, και αυτή η προώθηση αποτελεί μέρος των προσπαθειών της Hyundai να κάνει την ιδιοκτησία ηλεκτρικών οχημάτων πιο βολική και προσιτή για τους καταναλωτές.

Το Electrify America είναι ένα δίκτυο με περισσότερους από 600 σταθμούς φόρτισης σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Με αυτή την προωθητική ενέργεια, οι ιδιοκτήτες του Ioniq 6 θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτούς τους σταθμούς φόρτισης χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουν για τη φόρτιση για τα πρώτα 2 χρόνια της ιδιοκτησίας. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους καταναλωτές, καθώς το κόστος φόρτισης μπορεί να διογκωθεί αρκετά με την πάροδο του χρόνου.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/690546a6e97bbbd0e26afd4f2995b051.jpg

Το Ioniq 6 είναι ένα μεσαίο sedan με αυτονομία μέχρι και 614 km με μία φόρτιση. Θα κατασκευάζεται στην ίδια πλατφόρμα με το πρόσφατα ανακοινωμένο Kia EV6, το οποίο επίσης πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2023. Το Ioniq 6 αποτελεί μέρος της ευρύτερης σειράς ηλεκτρικών οχημάτων Ioniq της Hyundai, η οποία περιλαμβάνει το Ioniq 5, ένα συμπαγές crossover, και το Ioniq 7, ένα μεγαλύτερο SUV.

Δείτε ακόμα: Οδηγούμε το Hyundai Ioniq 6

Η δέσμευση της Hyundai να καταστήσει την ιδιοκτησία ηλεκτρικών οχημάτων πιο βολική και προσιτή είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τη βιομηχανία. Καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές κάνουν τη μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα, η ύπαρξη αξιόπιστων και βολικών επιλογών φόρτισης θα είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του κλάδου. Προσφέροντας τρία χρόνια δωρεάν φόρτισης στους σταθμούς Electrify America, η Hyundai υιοθετεί μια προληπτική προσέγγιση για την αντιμετώπιση μιας από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ιδιοκτησίας EV.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...