Η Tesla ψάχνει κόσμο στην Ελλάδα – Πού στέλνεις βιογραφικό

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που πρόσφατα άνοιξε αντιπροσωπεία στη χώρας μας, αναζητεί νέους συνεργάτες.

  • -
  • -

Η Tesla, πρόσφατα, εγκαινίασε την πρώτη επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, η οποία βρίσκεται επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο Μαρούσι. Η αμερικανική εταιρεία, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του νέου εγχειρήματος στη χώρα μας, αναζητεί επαγγελματίες για να στελεχώσει τα τμήματά της.

Μέσω δημοφιλής πλατφόρμας επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης, ζητά από όσους αναζητούν μια νέα εμπειρία στον επαγγελματικό χώρο, να υποβάλλουν την αίτησή τους. Όπως αναφέρει η Tesla, προσφέρει ένα δυναμικό και άκρως διασκεδαστικό εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να εξελιχθείτε και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και παράλληλα να εργαστείτε για τα πιο καινοτόμα τεχνολογικά προϊόντα. Επίσης, παρέχει ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πακέτα παροχών, συμπεριλαμβανομένων των μετοχών της Tesla. 

tesla

Τι θα κάνετε στην Tesla

Στη σελίδα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην πλατφόρμα, λέει πως θα διαχειρίζεστε όλη τη διαδικασία λιανικών πωλήσεων, θα παρέχετε πληροφορίες και συμβουλές για τα αυτοκίνητα, θα εκτελείτε test-drives, θα οργανώνετε λύσεις χρηματοδότησης και θα καθοδηγείτε τους πελάτες στη διαδικασία παραγγελίας, μέχρι την παράδοση του νέου τους οχήματος.

Καλείστε να λειτουργείτε ως πρεσβευτής της Tesla, να καλωσορίζετε τους πελάτες στο κατάστημα και φυσικά, να επιδεικνύετε σεβασμό και υποστήριξη προς τους συναδέλφους σας.

tesla

Τι προσόντα ζητάει η Tesla

Η εταιρεία ζητά να έχετε επιχειρηματικό πνεύμα και ενεργείτε πάντα έχοντας κατά νου τον πελάτη. Δεν απαιτεί από τους ενδιαφερόμενους να είναι ειδικοί στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά να δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον για τα αυτοκίνητα και τις τεχνολογίες και να είναι πρόθυμοι να εκπαιδευτούν.

Δείτε επίσης: Το πρώτο Ταξί Tesla στην Ελλάδα 

Πρέπει να γνωρίζετε ελληνικά και αγγλικά, να τηρείτε τα χρονοδιαγράμματα, τις προθεσμίες και τους στόχους, να υποστηρίζετε την ομάδα και να είστε έτοιμοι να εργαστείτε σε βάρδιες, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα όταν απαιτείτε. Τέλος, να διαθέτετε δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας Β.

Όποιος λοιπόν ενδιαφέρετε να εργαστεί στην Tesla δεν έχει παρά να υποβάλλει την αίτησή του, σε αυτό το link.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...