Αυτό το Dacia Sandero κάνει 1.300 km με ένα γέμισμα – Πόσο πωλείται στην Ελλάδα;

Το ούτως ή άλλως εξαιρετικά τίμιο supermini με την χαμηλή τιμή, κάνει με ένα γέμισμα όσα χιλιόμετρα άλλα κάνουν με δύο.

  • -
  • -

Το Dacia Sandero και γενικότερα όλα τα μοντέλα της ρουμανικής φίρμας0 αποτελούν τα πλέον τίμια μέλη της σημερινής αγοράς αυτοκίνητου. Σε όλες τις μορφές και τις εκδοχές τους προσφέρουν παραπάνω από αυτά που περιμένεις. Είτε αυτό είναι εξοπλισμός, είτε χώροι, είτε off-road ικανότητες, είτε όλα τα παραπάνω σε σχέση με την τιμή απόκτησης, τα Dacia πάντα διαπρέπουν.

Για να επιστρέψουμε όμως στο compact μοντέλο της μάρκας, το Sandero έχει ένα προσόν το οποίο δύσκολα κάποιο άλλο όχημα της σημερινής αγοράς μπορεί να ανταγωνιστεί. Όχι μόνο στην supermini κατηγορία, αλλά και στην αυτοκινητοβιομηχανία γενικότερα. Αφορά την έκδοση με το μοτέρ διπλού καυσίμου, η οποία χρησιμοποιεί βενζίνη και LPG. Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην αυτονομία που προσφέρει με ένα μόλις γέμισμα.

back

Βλέπετε χάρη στην δυνατότητα χρήσης δύο καυσίμων αλλά και την τοποθέτηση δύο full-sized ντεπόζιτων στο αυτοκίνητο (50 lt για βενζίνη και 40 lt για υγραέριο), το Dacia Sandero είναι ικανό να προσφέρει έως και 1.300 km αυτονομίας με ένα μόλις γέμισμα. Εκεί δηλαδή που ανταγωνιστές του μπορεί να έχουν χρειαστεί να γεμίσουν δύο φορές το ρεζερβουάρ τους, το Sandero ακόμα πηγαίνει με το πρώτο γέμισμα!

Πόσο κοστίζει όμως ένα μοντέλο με τόσο ξεχωριστό προσόν;

Και εκεί που πολλοί θα σκεφτούν πως η δυνατότητα χρήσης δύο μεγάλων ρεζερβουάρ θα γίνεται με το αζημίωτο ή τουλάχιστον θα αποτελεί μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού, η Dacia απαντά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς γενικότερα. Κι αυτό γιατί το βασικό Sandero Streetway με τον κινητήρα διπλού καυσίμου των 100 ίππων ξεκινά από τις 16.510 € και το πιο περιπετειώδες Stepway από τις 17.570 €. Τιμές αδιανόητες για τα δεδομένα της σημερινής αγοράς.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το Dacia Sandero Stepway 1.0 100 PS LPG

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για την γκάμα τους Sandero Streetway και εδώ για το Sandero Stepway.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...