Στην Ελλάδα το νέο Skoda Kodiaq RS των 245 ίππων - Τιμή

Η κορυφαία έκδοση του δημοφιλούς SUV της Skoda είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, προσφέροντας δύναμη, επιδόσεις, πρακτικότητα και άπλετους χώρους.

  • -
  • -

Το Kodiaq, θεωρείται ένα από τα πιο ολοκληρωμένα SUV. Η κορυφαία έκδοσή του με το λογότυπο RS ωστόσο, παρέχει έναν συνδυασμό που ενθουσιάζει. Το ανανεωμένο Kodiaq RS είναι διαθέσιμο προς παραγγελία στην Ελλάδα, με τη Skoda ανακοινώνει την τιμή αγοράς.

rs

Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, που πωλούνταν μόνο με diesel μοτέρ, το νέο Kodiaq RS προσφέρεται με κινητήρα βενζίνης και συγκεκριμένα με τον 2.0 TSI. Το μηχανικό σύνολο ισχύος 245 HP είναι 60 κιλά ελαφρύτερο από τον πετρελαιοκινητήρα, ενώ το νέο 7τάχυτο DSG κιβώτιο εξοικονομεί επιπλέον 5,2 κιλά. Αυτό κάνει το τετρακίνητο SUV με τα 370 Nm ροπή, ακόμη πιο δυναμικό στην οδήγηση και γρήγορο, με τα 0-100 km/h να επιτυγχάνονται σε 6,5 sec και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 234 km/h.

rs

Η σπορ συμπεριφορά του Kodiaq RS στον δρόμο υποστηρίζεται από σύστημα διεύθυνσης με μεταβλητή υποβοήθηση ως στάνταρ εξοπλισμό, σε συνδυασμό με το προσαρμοζόμενο σύστημα ελέγχου πλαισίου DCC. Ενώ και η ηχητική παρουσία του κινητήρα είναι ιδιαίτερα πληθωρική χάρη στο σύστημα Dynamic Sound Boost.

rs

Σπορ καθίσματα και κεντημένο λογότυπο RS

Οι χαρακτηριστικές μαύρες διακοσμήσεις του αμαξώματος, οι λεπτοί προβολείς full LED Matrix που περιλαμβάνονται στάνταρ και οι ζάντες 20 ιντσών, προσθέτουν έναν έντονο δυναμισμό στο εμπρός μέρος. Η πίσω όψη διαθέτει τον χαρακτηριστικό ανακλαστήρα RS σε όλο το πλάτος του οχήματος. Το σπορ μαύρο χρώμα κυριαρχεί επίσης στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο ενσωματώνει ένα ψηφιακό ταμπλό οργάνων με προσαρμοσμένα μενού και ένα πεπλατυσμένο στο κάτω μέρος, τριάκτινο, πολυλειτουργικό σπορ τιμόνι, με διάτρητο δέρμα και κόκκινες ραφές στάνταρ.

rs

Τα σπορ καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα είναι επενδυμένα σε μαύρο χρώμα Suedia, διαθέτουν εντυπωσιακές κόκκινες ραφές, ενώ και το λογότυπο RS είναι επίσης κεντημένο σε κόκκινο χρώμα. Τα μπροστινά καθίσματα είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και διαθέτουν λειτουργία μνήμης καθώς και επεκτεινόμενη επιφάνεια στην έδρα του καθίσματος.

Δείτε εδώ τη δοκιμή του Skoda Karoq 1.5 TSI 150 DSG

rs

Πόσο κοστίζει και πόσα τέλη πληρώνει το Kodiaq RS

Το Kodiaq RS 2.0 TSI DSG7 4x4 κοστίζει στην Ελλάδα 57.200 €, έχοντας ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ψηφιακές οθόνες, πληθώρα υπηρεσιών συνδεσιμότητας και φυσικά όλα τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Η μέση κατανάλωση καυσίμου με βάση το πρότυπο WLTP είναι στα 8,6 lt/100 km και οι εκπομπές ρύπων ανέρχονται στα 196 gr/km. Όσο για τα τέλη κυκλοφορίας, είναι στα 166,60 €.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...