Οδήγησε τα νέα SUV και crossover της Subaru

Οι λάτρεις της μάρκας το ζήτησαν, η Subaru ανταποκρίνεται και δίνει την ευκαιρία σε όλους να βρεθούν πίσω το τιμόνι των SUV της.

  • -
  • -

Για 3 συνεχείς μέρες, από 10 έως και 12 Μαρτίου οι άνθρωποι της Subaru περιμένουν όσους επιθυμούν να δουν από κοντά όλη την γκάμα των SUV της και να κάνουν test drive με το εντυπωσιακό υβριδικό Forester ή το μικρότερο, ευέλικτο Subaru XV 1.6.

Είναι βραβευμένα και τα δύο ως “Best Class” στην κατηγορία τους από τον Euro NCAP, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι η Subaru εκτός από ποιοτικά και αξιόπιστα αυτοκίνητα κατασκευάζει και τα πλέον ασφαλή. Επιπλέον το Outback έχει βραβευθεί το 2021 ως το Ασφαλέστερο Αυτοκίνητο από τον Euro NCAP.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/aa734d04212cf03c12212706f71fc050.jpeg

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΟΕ, 16ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας στη Θέρμη, επίσημου συνεργάτη Subaru στη Θεσσαλονίκη. Για όσους ψάχνουν τώρα αυτοκίνητο η Subaru διαθέτει αυτοκίνητα προς παράδοση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα στο XV 1.6 υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα και στα FORESTER e-Boxer & Outback, στην έκδοση Premium, υπάρχουν αυτοκίνητα με άμεση παράδοση.

Γνωριμία, ενημέρωση και test drive με τα συναρπαστικά Subaru: 10-12 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις της ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΟΕ στη Θέρμη. Για ραντεβού ή περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 210 6800800.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...